Carina Sederlin flyttade nyligen från förorten in till city och i samband med det blev det aktuellt att leta ny tandläkare. Men vad hon inte hade väntat sig var att bytet skulle gå så fort.

I vintras råkade Carina Sederlin bita sönder en gammal lagning. Då hon nyligen flyttat in till stan från förorten, och hennes gamla tandläkare låg alldeles för långt bort, fick hon snabbt försöka hitta en ny.
– Jag hade ingen kännedom om vilka tandläkare som fanns i området. Men eftersom jag via vänner och bekanta hört att det var flera som var nöjda med Aqua Dental kollade jag upp om de hade någon klinik i området - och det hade de. Det var så jag hamnade hos Kristina, säger Carina Sederlin.
Behöver du också akut tandvård? Klicka här

Nu kan hon inte tänka sig att gå till någon annan. Akutbesöket ledde till en bra kontakt med hennes nya tandläkare Kristina Engholm-Norstedt och en plan för hennes framtida tandhälsa.
– Jag jobbar själv med hälsa och friskvård så jag vet hur viktigt det är för allmäntillståndet att ha en god munhälsa. Jag är dessutom mitt i livet och vill känna mig fräsch och snygg inför sommaren, så tillsammans med Kristina har vi sett över vad jag behöver göra och i vilken ordning. Jag hade till exempel ett nytt hål som behövde lagas, några gamla lagningar som blivit dåliga och behövde göras om där det börjat bli små nya hål och så har jag två kronor inplanerade, säger Carina Sederlin.
Lider du av tandvärk? Klicka här för att läsa mer om akutbesök

Lugn miljö

Hon tycker att bemötande har varit genomgående proffsigt och har slagits av hur lugnt och avslappnat det är på kliniken trots att det är många patienter i rörelse och att de nyligen bytt datasystem.
– Jag arbetar som hälsopedagog med stressade människor och är därför lyhörd för sådant, säger hon och fortsätter:
– Kristina är väldigt noggrann och inlyssnande och kommer med proffsiga förslag och lösningar. Men alla jag träffat i personalen är trevliga och får mig att känna mig välkommen.

Hon känner sig därför väl omhändertagen och tycker att alla arbeten blivit fint utförda. Dessutom gillar hon att kliniken känns modern.
– Vid tillverkningen av den första kronan blev jag fotograferad med en ny teknik istället för att göra klassiska tandavtryck. Det var både spännande och smidigt. Nästa vecka är jag inplanerad för att få min nya krona.
Därefter kan hon möta sommaren med en frisk och fräsch mun.

Är du intresserad av att se fler före- och efter bilder för skalfasder? Klicka här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.