Anmar Faraj, implantatkirurg.

Aqua Dental välkomnar implantatkirurgen Anmar Faraj

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Det senaste tillskottet till Aqua Dentals team av duktiga tandläkare heter Anmar Faraj. En erfaren tandläkare med en passion för tandkirurgi.

Anmar är tandläkare och är nischad inom kirurgi och implantat. Han har jobbat som tandläkare i 16 år och utbildade sig på Karolinska Institutet. Han kommer senast från St Eriks specialistklinik där han arbetade med tandimplantat, men han har även jobbat på folktandvården i Vällingby.

Anmar har varit intresserad av kirurgi sedan studietiden och berättar att implantat har löst tandersättningsproblemet för många som har förlorat alla sina tänder och nu kan le och leva livet igen.

När vi frågar hur han hamnade på Aqua Dental svarar han:

– Jag ville utveckla mig samt testa den privata sektorn med ett bra team.

–Vi är ett dreamteam på Aqua, fortsätter Anmar som jobbar nära Ulf Palo, Amer Hot, Måns Jungner och Jan Ekenbäck.

Anmar berättar att det roligaste med hans yrke är att ge patienten den optimala behandlingen både estetiskt och funktionellt.

Text: Linda Alvkäll

Öppet hus om tandimplantat 14 maj! Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.