Demir

Aqua välkomnar tandläkaren Demir Cirgic

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Medarbetare, Tandläkare.

Demir är allmäntandläkaren som läste till tandhygienist först. Han blev utexaminerad från tandläkarhögskolan i Malmö 2011. Demir har hunnit jobba i Canada, varit i Sri Lanka, jobbat med uppsökande tandvård samt jobbat på Folktandvården Rosenlund i Stockholm.

Anledningen till att han nu jobbar på Aqua säger Demir beror på Amer Hot och Ali Farahzadi. ”Amer och Ali var ett stort dragplåster.”  Han fortsätter berätta att han även varit kursare med andra kliniker på Aqua Dental.

Demir kommer från Falun så han har även arbetat en tid på Folktandvården där. ”Jag har jobbat som tandhygienist och tandsköterska och även suttit i receptionen där när jag läste till tandläkare,” skrattar han.

”Jag tycker att allt är roligt i mitt yrke, men brinner nog lite extra för protetik,” säger Demir.

Text: Linda Alvkäll

Liknande nyheter

 • tandläkare, stockholm, implantat

  Aqua Dental välkomnar tandlossningsspecialisten Maria Lagervall

  Sedan slutet av 80-talet har tandläkare Maria Lagervall varit speciellt intresserad av att behandla tandlossning och andra kirurgiska behandlingar. Nu välkomnar vi henne till teamet på Aqua Dental. Den andra december började specialisttandläkaren Maria Lagervall sitt arbete på Aqua Dental. Med sig tar hon snart 30 års erfarenhet av att arbeta med tandlossningssjukdomar (parodontologi) och… Läs mer

 • Demir

  Aqua välkomnar tandläkaren Demir Cirgic

  Demir är allmäntandläkaren som läste till tandhygienist först. Han blev utexaminerad från tandläkarhögskolan i Malmö 2011. Demir har hunnit jobba i Canada, varit i Sri Lanka, jobbat med uppsökande tandvård samt jobbat på Folktandvården Rosenlund i Stockholm. Anledningen till att han nu jobbar på Aqua säger Demir beror på Amer Hot och Ali Farahzadi. ”Amer och… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.