Implantat

Bättre hälsa och självkänsla med nya tänder

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Featured, Tandimplantat.

Att förlora tänder påverkar inte bara ditt utseende och din självkänsla, det kan dessutom orsaka allvarliga problem för munhälsan. Tandimplantat är det bästa sättet att få leendet och livskvaliteten tillbaka och nu kan du få en gratis implantatkonsultation på Aqua Dental i Stockholm.

Öppet hus om tandimplantat 14 maj. Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

Saknade tänder är inte bara ett estetiskt problem. Utöver att det drabbar din självkänsla så kan nämligen förlorade tänder leda till sämre tuggförmåga, svårigheter att känna hur maten smakar och problem med munhälsan som gör att du riskerar att förlora fler tänder. Att ersätta tänderna är alltså en fråga om att höja hela din livskvalitet och med tandvårdens högkostnadsskydd blir det inte heller så dyrt som många tror.

Tandimplantat är oftast bästa lösningen

Det absolut bästa valet för den som vill ha en effektiv, stabil och långvarig lösning är ett tandimplantat. Till skillnad mot andra lösningar, som exempelvis tandproteser, så känns och beter sig tandimplantatet som din egen tand eftersom det är fäst i käkbenet. Implantat har också en stor fördel i att man inte behöver slipa, borra och behandla närliggande friska tänder som när man sätter in en bro eller brygga. Detta gör att ett implantat ser helt naturligt ut, oftast blir väldigt långvarigt och att risken för komplikationer är relativt liten.

– Ett tandimplantat är det närmsta en riktig tand man kan komma. Eftersom den är fast i käkbenet så känns den mer som en riktig tand än andra alternativ, berättar Amer Hot, övertandläkare och specialist på implantat på tandläkarkedjan Aqua Dental.

Läs mer om Aqua Dentals behandlingar.

De bästa implantaten till rätt pris

På Aqua Dental i Stockholm har man alltid kvalitet i fokus och för att kunna erbjuda de allra bästa implantatlösningarna har man rekryterat några av Sveriges främsta experter på implantatkirurgi med Amer Hot i spetsen. Detta tillsammans med att man alltid använder sig av de modernaste och främsta metoderna gör att du kan känna dig trygg i att du får det bästa och mest pålitliga resultatet.
Men trots detta unika erbjudande så tar inte Aqua Dental mer betalt än branschen i genomsnitt. Målet är nämligen att vara bäst snarare än dyrast och att göra den bästa tandvården tillgänglig för fler. Därför erbjuder man även gratis konsultationer till de 30 första som anmäler sig till deras Öppna hus på kliniken i Hammarby Sjöstad den 14 maj kl 10-15. På plats kommer övertandläkaren och specialisten i protetik Amer Hot att finnas tillsammans med nestorn inom implantat, Jan Ekenbäck och en av de ledande leverantörerna inom implantat, Dentsply. De kommer svara på frågor om implantat visa upp den senaste tekniken inom guidad kirurgi för att göra ingreppet så litet och enkelt som möjligt och även utföra konsultationer. Kom dit och ta första steget mot ett nytt liv med nya tänder.

Liknande nyheter

 • resultatet

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Tandläkare Lidingö

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, både via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan  9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt… Läs mer

 • aqua_dental-ostermalm

  Ta en tur på en av våra kliniker

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.