Firstaidheader

Så går ett Akuttandläkarbesök till:

 

Om du har ont i munnen/tänderna är det viktigt att kontakta en tandläkare. Du kanske har tandvärk, misstänker en infektion i tandköttet eller tappat en lagning/plomb. Du söker dig till en tandläkare för att få bukt med ditt besvär och även få svar på varför det gör ont. Det du behöver är att boka en akutundersökning. Väntar du för länge finns det större chans att problemet utvecklas och blir svårare att åtgärda vid ett senare tillfälle. Under följer kort beskrivning på vad de olika besöken innebär.

• Vanlig undersökning – Då tittar tandläkaren på alla dina tänder, tar röntgenbilder och utvärderar vad som kan behövas åtgärdas i munnen och därefter bokar man oftast nya tider om så är nödvändigt.

• Akuttandvård på vardagar – På en akutundersökning hos en akuttandläkare fokuserar man på tanden/problemet i munnen som patienten söker hjälp för. Akuttandläkaren riktar in sig på att ställa en diagnos, hitta problemet och sedan åtgärda det. Tandläkarna gör alltid allt de kan i mån av tid och kapacitet. Det är alltid svårt att veta hur lång tid som kan behövas bokas in för att kunna göra en permanent lösning så möjligheten finns alltid att man får lösa situationen provisoriskt, lindra patientens smärtor och boka ny passande tid så fort som möjligt. I konsultation med dig som patient går vi även igenom hela munnen om tid finns vid samma besök.

•  Akuttandvård på helgen – När vi har helgöppet för akutpatienter vill vi givetvis hjälpa så många som vi bara kan. Därför är det bra att ha i åtanke att man kan få vänta lite innan man får komma in till akuttandläkaren. Detta på grund av att man aldrig vet vad som kan behövas göras förrän patienten är på plats i stolen.

Priser akuttandvård

Det är omöjligt att veta innan hur mycket det kommer kosta för varje patient eftersom man fokuserar på att åtgärda ett problem. På helgerna är det ett pristillägg på 50%. Dock ställer vi en diagnos först, då betalar ni bara för akutbesöket. Då berättar vi vad kostnaden kommer bli och du får själv ta ställning till om du vill vi ska utföra behandlingen.

AKUT tandvård i Stockholm Ring 020-20 20 80

Eller fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss så snart vi kan!

 

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.