Lapparaquadental

Vi erbjuder Fillers & Botox till våra patienter

Som en komplettering till vår estetiska tandvård kommer vi nu att kunna erbjuda våra patienter fillers (vi använder oss utav märkena Teosyal och Stylage) & botox (Botulinumtoxin). Bahareh Hosseini som är Leg. Tandhygienist hos oss kommer att utföra behandlingarna på våra kliniker i Stockholm. Endast Tandläkare och Tandhygienister utför Fillers & Botox behandlingar hos oss. Vi använder oss enbart utav marknadsledande märken som är välbeprövade och med rätt behandlingsform och teknik skapar det ett märkbart resultat redan på några dagar efter första behandlingen.

Botox kan användas vid bruxism, personer som gnisslar eller pressar tänderna kan få hjälp att lindra besvären med Botox. Det kan även användas som metod för att lindra huvudvärk, migrän.  Justera ojämnheter i ansiktet efter en stroke exempelvis & mildra kropps svettningar. Vid protetik ingrepp kan man också justera läppar om man fortfarande önskar ett annat estetiskt resultat efter behandlingen. Rynkor eller påsar under ögonen som du känner att det vore härligt att bli av med går också att justera med botox & fillers. Vi gör även läppar om man önskar lite extra volym, en boost lagom till sommarens alla festligheter. Här hittar du mer information om Botox & Fillers.

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Ditt telefonnummer

Din epost

Bahareh Hosseini Leg. Tandhygienist som utför behandlingarna hos oss!

Bahareh tandhygienist stockholm

Bahareh Hosseini Leg. Tandhygienist

Bahareh Hosseini är Leg. Tandhygienist hos oss på Aqua Dental och har mer än 10 års erfarenhet i branschen. Hon tog sin tandhygienist examen 2005 från Umeås universitet samt även läst psykologi och beteendekurser. Innan hon började arbeta hos oss har hon jobbat på Folktandvården som tandhygienist i 10 år och även arbetat som lärare och utbildat tandsköterskor inom anatomi.

”Jag valde att börja arbeta för Aqua Dental för att det jobbar så otroligt många kompetenta personer här. Vi har dom bästa specialisterna i Stockholm och det för mig är bland det viktigaste, att jag kan stå bakom och känna mig trygg i att det vi gör är det absolut bästa & säkraste för patienten. Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa andra människor, att vi kan ge trygghet och kunskap inom våra områden. På Aqua Dental sätter vi alltid patienterna i fokus och lyssnar på varje individs önskemål. Samtidigt har vi väldigt roligt och trivs bra ihop vi som jobbar här och det tror jag känns i atmosfären när patienten kommer till oss.”

– Bahareh Hosseini Leg. Tandhygienist, Aqua Dental

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Just nu 25% på behandlingar bokade innan den 28/2. Fyll i formuläret nedan:

Ditt telefonnummer

Din epost

Priser 

Fillers hos oss kostar 3490kr/ml. (Teosyal & Stylage)

Pris för botox kostar från 2990kr. Detta pris gäller för ett område, det tillkommer kostnader för behandling av fler områden vid samma besök.

Konsultation: 500kr

Ikon-Spruta

Botox

Botox (Botulinumtoxin) Ett muskelavslappnande medel som reducerar fina linjer och slätar ut rynkor i ansiktet. Inga försök på djur. Botulinumtoxin A minskar aktiviteten i ansiktsmusklerna så att hud jämnas ut och effekten märks redan efter några dagar och förstärks upp till flera veckor efter behandlingen. Läkemedlet blockerar impulsen från nerven till ansiktsmusklerna och är ett välbeprövat… Läs mer

Lapparaquadental

Fillers

Fillers Fabrikaten vi jobbar med:  Teosyal Teosyal är en en 100% hyaluronsyrabaserad & icke animalisk resorberbar filler. En unik Anti-Aging lösning som tar bort oönskade rynkor genom att  på djupet lägga till volym tex fylla ut dina läppar eller släta ut andra hudpartier. Tillverkad i Schweiz är Teosyal en ny produkt med ett komplett sortiment… Läs mer

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.