Ett muskelavslappnande medel som reducerar fina linjer och slätar ut rynkor i ansiktet. Inga försök på djur. Botulinumtoxin A minskar aktiviteten i ansiktsmusklerna så att hud jämnas ut och effekten märks redan efter några dagar och förstärks upp till flera veckor efter behandlingen. Läkemedlet blockerar impulsen från nerven till ansiktsmusklerna och är ett välbeprövat preparat som har använts i över tio års tid runt om i världen i estetiska behandlingar. Botulinumtoxin A har länge använts inom medicinen och ofta i betydligt högre doser. Tekniken för att injicera botulinumtoxin A är enkel och tämligen snabb via en ytlig injicering med en tunn nål, ingen bedövning behövs.

Mestadels används Botulinumtoxin A för att behandla rynkor i pannan, runt ögonen, näsa eller andra partier där huden dragit ihop sig. Om det bildats spänningar i huden kring ögat kan man se trött ut och det kan man på ett smidigt sätt behandla, en mindre detalj men som gör stor skillnad och bidrar till en piggare blick.

När du kommer på en konsultation hos oss kommer vi noga att göra en bedömning om vad som är lämpligast och bäst för just dig. Alla patienter har olika önskemål och vi utgår alltid ifrån en individuell bedömning, vad vi tror ger dig det absolut bästa resultatet av din botoxbehandling. Hållbarheten av behandlingsresultatet är olika för alla patienter men har ett spann på mellan tre till nio månader. Rekommendationen är två till tre behandlingar första året och därefter med kortare intervaller.

En ny analysmetod ersätter djurförsök vid testning av detta muskelavslappnande medel. Läkemedelsverket i Sverige har godkänt Läkemedelsföretaget Allergans cellbaserade potensanalys för två olika typer. Godkännandet från Läkemedelsverket är specifikt för Allergans muskelavslappnande medel. Vi erbjuder botox till våra patienter. 

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Pris:

Pris för botox kostar från 2990kr. Detta pris gäller för ett område, det tillkommer kostnader för behandling av fler områden vid samma besök.

Konsultation: 500kr

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer