Ikon-Spruta

Botox (Botulinumtoxin)

Ett muskelavslappnande medel som reducerar fina linjer och slätar ut rynkor i ansiktet. Inga försök på djur. Botulinumtoxin A minskar aktiviteten i ansiktsmusklerna så att hud jämnas ut och effekten märks redan efter några dagar och förstärks upp till flera veckor efter behandlingen. Läkemedlet blockerar impulsen från nerven till ansiktsmusklerna och är ett välbeprövat preparat som har använts i över tio års tid runt om i världen i estetiska behandlingar. Botulinumtoxin A har länge använts inom medicinen och ofta i betydligt högre doser. Tekniken för att injicera botulinumtoxin A är enkel och tämligen snabb via en ytlig injicering med en tunn nål, ingen bedövning behövs.

Mestadels används Botulinumtoxin A för att behandla rynkor i pannan, runt ögonen, näsa eller andra partier där huden dragit ihop sig. Om det bildats spänningar i huden kring ögat kan man se trött ut och det kan man på ett smidigt sätt behandla, en mindre detalj men som gör stor skillnad och bidrar till en piggare blick.

När du kommer på en konsultation hos oss kommer vi noga att göra en bedömning om vad som är lämpligast och bäst för just dig. Alla patienter har olika önskemål och vi utgår alltid ifrån en individuell bedömning, vad vi tror ger dig det absolut bästa resultatet av din botoxbehandling. Hållbarheten av behandlingsresultatet är olika för alla patienter men har ett spann på mellan tre till nio månader. Rekommendationen är två till tre behandlingar första året och därefter med kortare intervaller.

En ny analysmetod ersätter djurförsök vid testning av detta muskelavslappnande medel. Läkemedelsverket i Sverige har godkänt Läkemedelsföretaget Allergans cellbaserade potensanalys för två olika typer. Godkännandet från Läkemedelsverket är specifikt för Allergans muskelavslappnande medel.

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Just nu 25% på behandlingar bokade innan den 31/10. Fyll i formuläret nedan:

Ditt telefonnummer

Din epost

Pris:

Pris för botox kostar från 2990kr. Detta pris gäller för ett område, det tillkommer kostnader för behandling av fler områden vid samma besök.

Konsultation: 500kr

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.