Fabrikaten vi jobbar med:

Teosyal

Teosyal är en en 100% hyaluronsyrabaserad & icke animalisk resorberbar filler. En unik Anti-Aging lösning som tar bort oönskade rynkor genom att på djupet lägga till volym tex fylla ut dina läppar eller släta ut andra hudpartier.

Tillverkad i Schweiz är Teosyal en ny produkt med ett komplett sortiment av produkter specialtillverkade för injektionsbehandling. Teosyal är 100% hyaluronsyrabaserade, mycket biokompatibla, absorberbara produkter för injektionsbehandling av rynkor och kan injiceras i hela ansiktet, halsen, dekolletage samt händer. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, och gör att huden bibehåller sin vätskebalans och ton. Det är en kraftfull fuktgivande produkt vars mängd i huden minskar successivt med åldern.

Resultatet av behandlingen ser du redan samma dag. För att optimera det uppnådda resultatet är det viktigt att följa de behandlingar som vi rekommenderar och som vi kommit fram till på konsultationen. Den varaktiga effekten av Teosyal ökar efter varje behandling. För att bibehålla de uppnådda resultaten är det viktigt att underhållande behandlingar genomförs. Det kommer att krävas mindre volym tack vare de verkligt kumulativa effekten av behandlingarna.

Stylage

Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsamt ned i huden på ett varsamt sätt.

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym är syntetiskt framställd hyaluronsyra som redan existerar i vår kropp och i huden. Ju äldre vi blir desto mindre halter av hyaluronsyra bildar kroppen och hudens elasticitet blir sämre. Därför injicerar vi Stylage i hudens rynkor samt spända muskler i ansiktet för att återskapa volym. Målet med injektionen är att återskapa hudens naturliga utseende och få tillbaka sitt glow.

Om huden förlorat sin elasticitet kan resultatet bli att den ser ojämn och härdad ut. Att behandla med Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små rynkor och fåror, återfår sin struktur och skapar ett fräscht uttryck. Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden. Första behandlingarna utförs ca. två till tre gånger med två veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.

På en konsultation kommer behandlaren varsamt att bedöma hur situationen ser ut och ge sina rekommendationer. Ni kommer sedan gemensamt fram till hur behandlingsplanen kommer att se ut med dina önskemål som grund, för att du som patient ska få det absolut bästa resultat som går efter dina individuella förutsättningar.

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Pris:

Fillers hos oss kostar 3490kr/ml. (Teosyal & Stylage)

Konsultation: 500kr

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  Lapparaquadental

  För & efterbilder

  Här är tre exempel på hur våra patienter har fyllt ut läppar med fillers. Vänstra bilden visar före behandling och högra bilden efter behandling. Läs mer

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer