• Fri konsultation
 • Tandläkare med lång erfarenhet
 • Individuellt anpassad behandling
 • Tandvård med kvalitet till rätt pris

Är du intresserad av tandimplantat?

Att förlora en eller flera tänder kan påverka dig mycket. Bland annat försämras din tuggförmåga, du känner mindre smaker och dessutom kan det påverka ditt självförtroende. Den främsta garantin för ett bra och långvarigt slutresultat är en erfaren tandläkare. Därför har vi på Aqua Dental några av Sveriges främsta experter på området. Att välja kvalitet och erfarenhet sparar dig oftast pengar i längden.

Besök vårt öppet hus om tandimplantat 

Eftersom tandimplantat kan vara ett omfattande ingrepp, och med det ge många frågor, så bjuder vi på Aqua Dental in till öppet hus. Där får du träffa våra specialister, lyssna på vad de berättar om tandimplantat och dessutom få möjlighet att ställa alla dina frågor. Om du är en av de 30 första som anmäler dig till att medverka på vårt öppet hus får du dessutom en kostnadsfri konsultation på plats.
Läs mer om vårt öppet hus här

Nästa öppet hus kommer att vara den 24 mars på kliniken i Olskroken. 

Välkommen på öppet hus!  Bli en av de 30 första som anmäler sig och få en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor) under vårt öppet hus. 

Tandimplantat – så går en behandling till

Om du har förlorat tänder eller har trasiga som inte går att laga, kan tandimplantat vara ett alternativ för dig. Titanskruven som fästs i käkbenet ersätter tandens rot och förses med en krona. Sedan växer käkbenet samman med implantatet som i de flesta fall sitter livet ut. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta implantattandläkare. Våra tandläkare har lång erfarenhet vilket är den absolut främsta garantin för ett hållbart resultat.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Visste du allt om tandimplantat? 

1. Hållbart alternativ

Tandimplantat är ett hållbart alternativ som är mer permanenta än proteser. 

2. Växer ihop

Tandimplantaten är gjorda av titan som efter att den har fästs växer skruven ihop med käkbenet.

3. Flera steg

Behandlingen sker i flera steg så att den biologiska läkningsprocessen får ta sin tid. När implantatet är på plats tas ett avtryck och efter det tas den permanenta kronan eller bron fram. 

4. Åldersrestriktioner

Om en tand inte går att laga kan tandimplantat vara ett fullgott alternativ. Patientens ålder spelar ingen roll. 

5. Inga problem med karies

Tandimplantat är artificiella och därför kan inget karies bildas på implantatet.

 

 

Sveriges bästa tandvård

Just nu har Aqua Dental som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och utvlada seniora tandläkare från respektive klinik för att säkra kvaliteten på våra behandlingar och för att fortsätta utveckla tandvården.
Läs mer om Aqua Dentals kvalitetsarbete här

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  Studenten var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Läs mer