Tandimplantat är det bästa sättet att ersätta förlorade tänder och det förändrar livet för den som går utan eller saknar tänder. På Aqua Dental har vi några av Sveriges främsta experter på tandimplantat. En erfaren specialist är nämligen den främsta garantin för ett bra slutresultat.

Tänk dig att kunna ta en ordentlig tugga ev ett äpple, utan att oroa dig för att tänderna ska ramla ut. Eller att kunna känna ordentligt med smaker när du äter. Slipp undvika att le för att du skäms för din tandlöshet. Med ett tandimplantat får du tillbaka ditt leende och med det ökar din självkänsla och ditt allmänna välmående. Ett tandimplantat är ett alternativ för dig som vill ersätta förlorade eller trasiga tänder. 

Har du slagit ut en tand eller har du på grund av rädsla för tandläkaren misskött dina tänder till den grad att de inte längre går att laga? Att ersätta tänder med tandimplantat är ett bra alternativ som håller i längden. Här är fem saker du måste veta om tandimplantat.

Att välja en specialisttandläkare eller en allmän tandläkare som har nischat sig mot implantat är viktigt om man ska genomgå en tandimplantatbehandling. Erfarenhet är den största garantin för ett lyckat ingrepp med långvariga resultat. Hos Aqua Dental arbetar några av Sveriges mest erfarna tandimplantattandläkare. 

Att bestämma sig för att skaffa tandimplantat är ett stort besult och självklart är det många frågor som snurrar runt innan man bestämmer sig. Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om tandimplantat och besvarat dem.

 

  • Inga förbildelser
  • Korta väntetider
  • Erfarna behandlare
  • Återfå tuggförmåga och ditt leende

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.