Cecilia

Att behandla tandlossning kan ofta vara svårt när sjukdomen väl uppstått. Men för 71-åriga Cecilia Holm som lidit av sjukdomen i över 25 år gav mjölksyrabakterierna i ProDentis en snabb och ihållande effekt som lindrat hennes besvär och förbättrat hennes munhälsa. ” Jag kände skillnad direkt”, berättar hon.

Tandlossning är en sjukdom som under lång tid kan försämra livskvaliteten och som kan vara svår att bli av med när man väl utvecklat den. För Cecilia Holm, som lidit av tandlossning i över 25 år, hade varken operationer eller regelbundna besök hos tandhygienist och tandläkare varit tillräckligt för att få bukt med de problem hon lidit av så länge.

– Det obehagligaste är när man känner att tänderna är instabila, berättar hon om sin upplevelse av tandlossningen som bara blivit värre med åren.

Eftersom hon lidit av problemen så länge var Cecilia inte särskilt hoppfull när hennes tandläkare för två år sen erbjöd henne att testa ProDentis under några månader. Men resultatet av mjölksyrabakterierna skulle visa sig vara en succé. Efter bara några veckor kunde Cecilia själv märka hur tänderna satt fast bättre i munnen och att känslan av en fräschare mun hade ökat.

– Jag kände skillnad direkt, annars hade jag nog inte fortsatt. Tandläkaren märkte redan vid nästa kontroll att det blivit bättre, säger hon om effekterna av mjölksyrabakterierna.

Köp ProDentis mjölksyrabakterier på Aqua Dentals webshop

Sedan dess har Cecilia fortsatt att ta ProDentis och den största effekten menar hon är just att tänderna inte sitter lika löst som innan. Nu är mjölksyrabakterierna en viktig del av hennes pågående kamp mot tandlossningen och att det är effektivt har hon märkt tydligt de gånger hon gjort uppehåll från ProDentis.

– Jag märker skillnad direkt. Om jag slutar ta det i bara en vecka känns det att tänderna sitter lösare, säger hon och avslutar, jag blev positivt överraskad och det är jag fortfarande.

 

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.