tandvardsradd

Bli kvitt din tandvårdsrädsla!

För patienter som har tandvårdsrädsla (något som nästan alla till viss del lider av) räcker det oftast med ett personligt och lugnt omhändertagande för att lugna ner patienten. Har du stora problem med detta har vi även tandläkare med utbildning och lång erfarenhet att behandla patienter som är tandvårdsrädda. Vi på Aqua Dental försöker att ”förstå” patienten och anpassa behandlingen därefter. Berätta om rädsla redan när du bokar så sätter vi av en lite längre tid med någon av våra tandläkare som är mycket erfarna på att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Vi erbjuder även våra patienter lasertandvård. Behandlingen är 95 procent smärtfri och för patienter som har tandvårdsrädsla är vi väldigt glada över att nu kunna erbjuda det hos oss. Det kan upplevas som en stor lättnad att slippa höra ljudet från borrandet och de obehag som många människor känner när man går till tandläkaren. För de som lider av tandvårdsrädsla kan laser definitivt vara lösningen och lindra obehaget. Laserbehandling kräver ingen bedövning, det är den största skillnaden om man jämför med den traditionella tandvården där man använder sig av bedövningssprutor samt borrar i tänderna för att få bort karies. HÄR kan du läsa mer om lasertandvård samt boka tid.

Läs mer: Så botades Kerstins tandläkarskräck

Att känna rädsla eller obehag inför ett tandläkarbesök är som sagt vanligt. Vanligt är att rädslan eller obehaget gör att man undviker att besöka tandläkaren vilket på lång sikt leder till sämre tandstatus.

Tandvårdsrädsla kan bero på en mängd olika faktorer. Därför är det viktigt att behandlingen anpassas individuellt och efter varje patients egna förutsättningar. En del personer är spruträdda, en del känner obehag av ljudet från tandläkarborren och andra är rädda för att få vatten i halsen eller att man inte ska kunna andas under behandlingen.

Att skapa en stressfri och lugn miljö är viktig för att patienten ska känna sig trygg och avslappnad och samtidigt ha stor tillit till tandvårdsteamet. Berätta alltid för din tandläkare om hur du känner så att behandlingen kan göras trygg och anpassad utifrån just dig.

Hos Aqua Dental kan du vara säker på att få ett varmt och personligt mottagande i en lugn och trygg miljö.
Läs om när tidningen Lifestyle besökte Aqua Dental, aldrig mer tandläkareskräck

 

Boka en tid idag så hjälper vi dig med din tandläkarskräck!

 

Kontakta oss för mer information. Ring 020-20 20 80 eller mejla direkt på info@aquadental.se.

Var det över ett år sedan du var hos tandläkaren? Just nu kampanj för våra facebookvänner! Halva priset för en basundersökning – 405:-, klicka här eller fyll i nedan

Ditt telefonnummer

Din epost

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Senaste nyheterna

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm.  ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.   Under 2016 har tandläkarkedjan Aqua Dental hunnit både etablera sig och expandera i Göteborg;… Läs mer

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.