Äkta vampyrtänder från Aqua Dental

Alla vet ju att en klassisk Dracula-outfit hör Halloweenfirandet till. Att hitta bra huggtänder har dock inte varit lätt - om inte omöjligt - och vi har därför fått förfrågan från flera håll om vi kan vara behjälpliga med detta. Som specialister på att underhålla och skapa leenden antog vi självfallet utmaningen. Och nu är slutprodukten färdig. 

Läskigt verkliga huggtänder

Så välkommen att höra av dig till oss för individanpassade vampyrtänder som byggs från grunden efter dina förutsättningar. Resultat blir inte bara läskigt verkligt, du kan även äta och dricka med dem som vanligt. Och kanske bäst av allt är att du kan använda dem om och om igen.  

Behandlingen kräver endast två besök: en initial scanning och sedan utprövning på klinik. Där i mellan bygger en tandtekniker dina tänder i ett kompositmaterial inne i våra labb.

För mer information om priser, behandling och hur du går tillväga är du välkommen att höra av dig till oss på 010-188 00 00. Du kan också fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Har du några frågor eller är intresserad av våra huggtänder? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss. 


Läs vidare

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy