Black Friday's schysstaste erbjudande

Hos oss på Aqua Dental hittar du Black Friday's schysstaste erbjudande. Hämta ut en av våra tandborstar på någon av våra kliniker, och bestäm själv vad du vill ge för den. Ditt bidrag går oavkortat till Stockholms eller Göteborgs Stadsmission.

För vissa är Black Friday bara en av många mörka dagar. Enligt Socialstyrelsen beräknas omkring 33 000 människor leva i hemlöshet. Ett liv i utanförskap medför ofta att munhygienen inte längre kan prioriteras. Plötsligt är tandborstning två gånger om dagen och regelbundna kallelser till tandläkaren inte en lika stor självklarhet som för de flesta av oss andra.

En tandborste som gör gott

På Aqua Dental arbetar vi för att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Därför har vi tagit fram en tandborste till förmån för Stockholms och Göteborgs Stadsmission. Tanken är enkel: Du får tandborsten av oss och bestämmer själv om, och hur mycket, du vill betala för den genom att swisha direkt till respektive organisation. Därmed stödjer du deras arbete för att lindra akut nöd och möjliggöra långsiktig förbättring.

Välkommen att hämta din tandborste på någon av våra kliniker i Stockholm och Göteborg.

PS. Insamlingen pågår fortlöpande även under 2020.

Mer information om vår tandborste

Har du några frågor? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.   

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.