Nu erbjuder Aqua Dental ett nytt koncept - Aqua Dental Express. Då väljer du helt enkelt ett tidspann och får ett sms 30 minuter före besöket startar. Ett unikt sätt att slippa långa väntetider. 

För de allra flesta ser relationen till tandläkaren ut på samma sätt som det mer eller mindre alltid har gjort. Du har samma tandläkare du antingen blir kallad till eller så ringer du för att boka en tid som passar in i tandläkarens schema. Ofta kan du få vänta ganska länge på din tid. 

Aqua Dental Express ser det helt annorlunda ut. Här bokar du tid hos ett tandläkarteam, vilket gör att väntetiden minskar markant. Dessutom väljer du att boka den tid som passar dig. Om du vill eller är i behov av att träffa en tandläkare snabbt kan du till och med boka en tid samma dag. Starttiden du väljer är ett spann under en timme och du meddelas din exakta tid via sms 30 minuter innan behandlingen börjar. 

Exempel: Om du väljer att boka tidsspannet 11:00 - 12:00 så kan du få ett sms till din mobil 10:45 som meddelar dig att din exakta tid är 11:15. 

Så funkar Sveriges smartaste tandvård, läs mer här

Eftersom du enbart bokar en starttid och inte en tidslucka på 30 minuter i ett schema så får tandläkaren möjlighet att ge dig som patient den tid du behöver. Om tandläkaren under besöket konstaterar att en ytterligare åtgärd, allt från lagningar av hål till ett besök hos en tandhygienist, måste utföras slipper du boka en ny tid. Om vi har möjlighet kan vi utföra behandligen direkt. Vill du vänta och boka en ny tid går det självklart bra. 

Självklart arbetar Aqua Dental Express efter samma mål som Aqua Dentals andra kliniker. Vi arbetar för att vara tillgängliga och alltid ha högsta kvalitet. Våra ledord är ”tandvård med kvalitet till rätt pris”. Här står kvalitet och komfort i fokus och för att kunna uppnå målet att du alltid ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, så kombinerar vi den bästa patientkomforten med kunniga tandläkare.


 

 Vill du boka en tid hos Aqua Dental Express? Klicka här för att boka en tid direkt! 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.