Nu erbjuder Aqua Dental ett nytt koncept - Aqua Dental Express. Då väljer du helt enkelt ett tidspann och får ett sms 30 minuter före besöket startar. Ett unikt sätt att slippa långa väntetider. 

 För de allra flesta ser relationen till tandläkaren ut på samma sätt som det mer eller mindre alltid har gjort. Du har samma tandläkare du antingen blir kallad till eller så ringer du för att boka en tid som passar in i tandläkarens schema. Ofta kan du få vänta ganska länge på din tid. 

Aqua Dental Express ser det helt annorlunda ut. Här bokar du tid hos ett tandläkarteam, vilket gör att väntetiden minskar markant. Dessutom väljer du att boka den tid som passar dig. Om du vill eller är i behov av att träffa en tandläkare snabbt kan du till och med boka en tid samma dag. Starttiden du väljer är ett spann under en timme och du meddelas din exakta tid via sms 30 minuter innan behandlingen börjar. 

Exempel: Om du väljer att boka tidsspannet 11:00 - 12:00 så kan du få ett sms till din mobil 10:45 som meddelar dig att din exakta tid är 11:15. 

Så funkar Sveriges smartaste tandvård, läs mer här

Eftersom du enbart bokar en starttid och inte en tidslucka på 30 minuter i ett schema så får tandläkaren möjlighet att ge dig som patient den tid du behöver. Om tandläkaren under besöket konstaterar att en ytterligare åtgärd, allt från lagningar av hål till ett besök hos en tandhygienist, måste utföras slipper du boka en ny tid. Eftersom vi har ett team redo så kan behandlingen göras direkt. Vill du vänta och boka en ny tid går det självklart bra. 

Självklart arbetar Aqua Dental Express efter samma mål som Aqua Dentals andra kliniker. Vi arbetar för att vara tillgängliga och alltid ha högsta kvalitet. Våra ledord är ”tandvård med kvalitet till rätt pris”.Här står kvalitet och komfort i fokus och för att kunna uppnå målet att du alltid ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, så kombinerar vi den bästa patientkomforten med extremt kunniga tandläkare.


 Vill du boka en tid hos Aqua Dental Express? Klicka här för att boka en tid direkt! 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer