Carolina Gynning hade länge gnisslat och slitit på sina tänder. Det gjorde att hon kände sig obekväm. Hon sökte hjälp hos Aqua Dental och valde att få tillbaka sitt leende med hjälp av skalfasader.

Carolina Gynning, känd som bloggare, modell och konstnär gnisslade mycket tänder på nätterna. På grund av det hade hennes hörntänder slitits ned och tappat sin ursprungliga form. 
– Jag har gnisslat så mycket tänder att de blivit väldigt nedslitna, säger Carolina.

På sin blogg berättar hon att hon kände sig obekväm med hörntänderna och därför bestämde sig för att skaffa skalfasader. Hon valde att göra det på en av Aqua Dentals kliniker. 

Några veckor senare är skalfasaderna färdigställda och hon är mycket nöjd med resultatet. Personalen beskriver hon som hjälpsamma och gulliga, och hon vill rekommendera tandläkarkedjan till andra som vill ha en positivt förändring på tänderna. 
– Jag tycker det blev fint och ser ut exakt som mina tänder gjorde för tio år sedan. Det är viktigt för mig att leendet ser naturligt ut! 
Läs hela Carolinas blogginlägg här

Drömmer du om att få tillbaka ditt leende? Just nu får du en kostnadsfri konsultation inom estetisk tandvård om du bokar en basundersökning. Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig för att boka in din tid

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.