aquakortet

Delbetala din tandvård med det nya Aqua Dental-kortet

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Med vårt nya Aqua Dental-kort får du en förmånlig delbetalningslösning där du väljer själv i vilken takt du vill betala.

Nu lanserar vi Aqua Dental-kortet en av tandvårdens förmånligaste delbetalningslösningar där du själv väljer hur du vill betala för din behandling. Med den här lösningen vill vi göra det enklare för dig som patient att hitta en betalningslösning som passar just dina behov och förutsättningar. Du kan antingen välja att betala hela beloppet månaden efter köpet eller dela upp betalningen. Delbetalningen är räntefri i upp till 24 månader men du kan även delbetala med ränta i upp till 84 månader. Att skaffa kortet är helt kostnadsfritt och görs snabbt och enkelt online.

Så här kan du delbetala

I tabellen kan du se vad månadsbeloppen blir vid olika kreditbelopp och delbetalningsplaner. Du väljer ditt betalningsalternativ vid första betalningen en månad efter köpet.

1504_MAR_AquaDental_Diskskylt_RKA8_RF01892_KORR

 

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.