En godare jul

Vi på Aqua Dental har beslutat oss för att försöka göra julen god för fler. 

Julen står återigen för dörren. För vissa är det en av de vackraste högtiderna, medan den för andra kan vara utmattande, ensam och fylld av oro. Man kan se på julen på många olika sätt. 

När vår omvärld ser ut som den gör, kan vi inte bara luta oss tillbaka utan att dra vårt strå till stacken. Vi är ödmjukt medvetna om att ingen kan göra allt men övertygade om att alla kan göra något. I år har vi på Aqua Dental bestämt oss för att göra julen god för fler.


Det gör vi genom att bjuda in dig till någon av våra kliniker för en behandling. Vi på Aqua Dental kommer inte att ta betalt, istället väljer du vad du vill betala för behandlingen. Den summan kommer oavkortat att gå till välgörenhet.  

 

Besöket på klinken är 30 - 40 minuter och skräddarsys efter dina behov. Krävs ytterligare tid för kompletterande undersökning eller åtgärder kommer detta att kosta extra och bokas in vid ett annat tillfälle. Besöken kommer att kunna bokas på vår klinik i Olskroken i Göteborg, på Vasagatan i Stockholm, i kvarteret Igor i Västerås och på Vaksalagatan i Uppsala. 


Vill du ge någon en godare jul?

De olika välgörenheterna som vi kommer att skänka pengarna till är Kvinnors rättigheter i IranUNHCR Sverige för att hjälpa flyktningar från Ukraina, Barnens Rätt i Samhället och Sveriges Stadsmissioner

 

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.