laserr

För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Lasertandvård, Nöjda patienter.

Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan.

Hur hörde du talas om Aqua Dental och våra laserbehandlingar?
– Jag satt och surfade på nätet efter tandläkarmottagningar som var specialiserade på laserbehandlingar och hittade Aqua Dental. Jag ringde till ert servicecenter och berättade om min tandvårdsrädsla och sa att jag var nyfiken på att testa just laserbehandling för att minska obehaget. Bemötandet jag fick på telefon var väldigt bra, hon var förstående och tog sig tid att prata med mig en längre stund. Jag fick förklara om min situation och hon lyssnade, sen kom vi fram till att jag skulle boka en tid.
Vill du också testa laserbehandling? Läs mer här

Hur upplevde du din laserbehandling hos oss?
– Jag trodde aldrig att jag skulle få slippa borren helt hos tandläkaren när jag skulle laga ett hål i tanden. Men det slapp jag nu och det kändes skönt. Det bästa var att jag slapp ljudet av själva borren och de där vibrationerna, det har känts jobbigt innan. Det var en euforisk känsla att kunna ligga i tandläkarstolen och slappna av, tidigare har allting som har med tandläkaren att göra gett mig obehag.

– Även lokalerna på klinikerna hjälpte mig att slappna av, det kändes inte som ett traditionellt tandläkarbesök där man sitter i något trist väntrum utan det är ljusa, fräscha rum och personalen inger ett lugn direkt när man kommer innanför dörren. Det är det viktigaste för mig, att personalen hjälper mig som är tandvårdsrädd att känna så mycket lugn inför behandlingen som möjligt.

Kommer du fortsätta med laserbehandling?
– Ja, det kommer jag. Även om jag fortfarande tycker att det är jobbigt att gå till tandläkaren så har det här lindrat min oro och ångest. Om jag skulle få ett hål eller andra besvär som kan lagas med laser så kommer jag känna mig lugnare, och de känns väldigt skönt.

Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad gällande lasertandvård! Just nu 500 kr rabatt på din första behandling. 

Ditt telefonnummer

Din epost

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Liknande nyheter

  • laserr

    För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen

    Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental och våra… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.