Published September 12th, 2016 , categorized under Nöjda patienter, Lasertandvård, Tandvårdsrädsla.

Hur hörde du talas om Aqua Dental och våra laserbehandlingar?

– Jag satt och surfade på nätet efter tandläkarmottagningar som var specialiserade på laserbehandlingar och hittade Aqua Dental. Jag ringde till ert servicecenter och berättade om min tandvårdsrädsla och sa att jag var nyfiken på att testa just laserbehandling för att minska obehaget. Bemötandet jag fick på telefon var väldigt bra, hon var förstående och tog sig tid att prata med mig en längre stund. Jag fick förklara om min situation och hon lyssnade, sen kom vi fram till att jag skulle boka en tid.

Vill du också testa laserbehandling? Läs mer här

Hur upplevde du din laserbehandling hos oss?

– Jag trodde aldrig att jag skulle få slippa borren helt hos tandläkaren när jag skulle laga ett hål i tanden. Men det slapp jag nu och det kändes skönt. Det bästa var att jag slapp ljudet av själva borren och de där vibrationerna, det har känts jobbigt innan. Det var en euforisk känsla att kunna ligga i tandläkarstolen och slappna av, tidigare har allting som har med tandläkaren att göra gett mig obehag.

– Även lokalerna på klinikerna hjälpte mig att slappna av, det kändes inte som ett traditionellt tandläkarbesök där man sitter i något trist väntrum utan det är ljusa, fräscha rum och personalen inger ett lugn direkt när man kommer innanför dörren. Det är det viktigaste för mig, att personalen hjälper mig som är tandvårdsrädd att känna så mycket lugn inför behandlingen som möjligt.

Kommer du fortsätta med laserbehandling?

– Ja, det kommer jag. Även om jag fortfarande tycker att det är jobbigt att gå till tandläkaren så har det här lindrat min oro och ångest. Om jag skulle få ett hål eller andra besvär som kan lagas med laser så kommer jag känna mig lugnare, och de känns väldigt skönt.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  tandvardsradd

  Bli kvitt din tandvårdsrädsla!

  För patienter som har tandvårdsrädsla (något som nästan alla till viss del lider av) räcker det oftast med ett personligt och lugnt omhändertagande för att lugna ner patienten. Har du stora problem med detta har vi även tandläkare med utbildning och lång erfarenhet att behandla patienter som är tandvårdsrädda. Vi på Aqua Dental försöker att ”förstå” patienten och anpassa behandlingen därefter. Läs mer

  Lasertandvård Aqua Dental

  Revolutionerande teknik – Lasertandvård

  På Aqua Dental erbjuder vi våra patienter lasertandvård. Behandlingen är 95 % smärtfri och en innovation som förändrat den traditionella tandvården globalt. Det är få tandläkare i Norden som använder lasertandvård men i länder som Tyskland, Italien och USA är det väldigt populär. Den nya lasertekniken revolutionerar dagens allmänna tandvård och innebär endast fördelar för patienten. I dagsläget erbjuder vi lasertandvård på kliniken i Hammarby Sjöstad. Läs mer