Tandläkare Lidingö

Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Featured, Uncategorized.

Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, både via telefon och genom vår chatt på hemsidan.

Chatten och telefonerna är bemannade mellan  9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till våra kliniker. Du kan fråga oss om allt från hjälp vid tandproblem till enklare råd om hur du håller tänderna rena.

 

Tveka inte utan kontakta oss idag och få svar på dina frågor!

Ring oss på 020 20 20 80 eller skriv i chatten

Liknande nyheter

 • resultatet

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Tandläkare Lidingö

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, både via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan  9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt… Läs mer

 • aqua_dental-ostermalm

  Ta en tur på en av våra kliniker

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.