Välkommen på invigning av vår nyrenoverade klinik!

Nu slår vi upp portarna till vår nyrenoverade klinik i Olskroken. Detta vill vi fira tillsammans med dig!

Vi välkomnar dig på invigning fredagen den 9 mars mellan 08:00-16:00 på kliniken i Olskroken på Redbergsvägen 13A, Göteborg. Under dagen kommer vi att bjuda på tårta, tilltugg och dryck. 

Passa på att titta på våra nya fräscha lokaler, lära känna våra framstående tandläkare och ta del av utvalda erbjudanden på plats. Dessutom kommer det att delas ut exklusiva goodiebags, så långt lagret räcker. 

På Aqua Dental erbjuder vi möjligheten att betala med Klarna. Du kan välja att betala med faktura eller att dela upp betalningen på längre tid. 

Vi ser fram emot att träffa dig!

Tävla om fri tandvård i tio år

I samband med invigningen har du möjlighet att vinna tio års fri tandvård, upp till ett värde av 25 000 kronor. Det betyder att du får tandvård för 2 500 kronor om året i tio år, men du kan även använda hela summan på en gång vid en större behandling om du föredrar det.

Utöver summan om 25 000 kronor har du även ditt årliga allmänna tandvårdsbidrag som höjs till 300 respektive 600 kronor per år i sommar.

För de som inte har turen att vinna det stora priset så kommer även 100 presentkort, värda 1 000 kronor styck, att lottas ut. Tävlingen avslutas 31 mars och vinnarna kommer att meddelas via e-post och på vår Facebook. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på nedanstående fråga och fylla i dina uppgifter i formuläret. Det går även bra att fylla i en blankett på plats på kliniken.

Var med och tävla om fri tandvård i tio år! Allt du behöver göra är att svara på nedanstående fråga och fylla i dina uppgifter.

Villkor
Tävlingen gäller enbart på klinikerna i Göteborg. Man får endast tävla en gång och man kan inte vinna i tävlingen om man arbetar på Aqua Dental. Vinsten fri tandvård i tio år gäller upp till ett maxbelopp av totalt 25 000 kronor. Vinnarna kommer att meddelas efter den 31 mars via e-post och på vår Facebook. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.