behandlingsmetoder

Kampanj: Gratis konsultation för tandreglering och skalfasader när du bokar tandläkarundersökning

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Friska tänder är viktigt för hälsan. När det kommer till självkänsla och självförtroende kan det även vara viktigt att man är nöjd med sitt leende. Därför bjuder vi just nu på en konsultation för estetisk tandvård (värde: 500 kronor) när du bokar en tandläkarundersökning hos oss.

Fram till 30/6 bjuder Aqua Dental på en gratis konsultation för estetisk tandvård (värde: 500:-) om du bokar en tandläkarundersökning (810:-) eller annan behandling hos oss.

Du kan också välja att bara boka in den estetiska konsultationen för 500 kronor och sedan dra av den kostnaden när du bokar in ett tandläkarbesök eller annan behandling hos oss inom ett år.

Vid konsultationen berättar våra tandläkare mer om hur vi kan rätta till skönhetsfelen på dina tänder. Inom ramen för vår estetiska tandvård erbjuder vi exempelvis tandblekning som tar bort missfärgningar och ger dina tänder en ungdomlig lyster. Vi genomför också skalfasader som döljer sneda, spruckna eller missfärgade tänder genom ett nytt lager av porslin eller komposit på tanden.

Dessutom har vi experter på tandreglering som kan åtgärda sneda tänder och ojämna bett. Vi har experter inom alla typer av tandställningar och kan erbjuda ett brett sortiment, från traditionella fasta tandställningar till nya och revolutionerande metoder som den osynliga tandställningen Incognito och även tandställningen Inman Aligner som är både snabbare och billigare än vanliga tandställningar.

Boka in en tandläkarundersökning idag så kan du både ta hand om din tandhälsa och att ta första steget mot ett vackrare leende!

 

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.