behandlingsmetoder

Kampanj: Vi bjuder på konsultation för tandreglering och skalfasader när du bokar tandläkarundersökning

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Estetisk tandvård, Tandreglering - Tandställning.

Skadade, sneda eller missfärgade tänder är vanliga problem som påverkar livskvaliteten negativt för många. Ändå är det vanligt att man skjuter upp behandlingen och istället lär sig att leva med sina problem. Därför bjuder Aqua Dental nu på en gratis konsultation för tandreglering, skalfasader eller tandblekning (värde: 500 kronor) när du bokar en tandläkarundersökning hos oss.

Förlängt sommarerbjudane: Aqua Dental bjuder på en gratis konsultation för estetisk tandvård (värde: 500:-) när du bokar en tandläkarundersökning (värde: 810:-) eller annan behandling hos oss.

Du kan också välja att bara boka in den estetiska konsultationen för 500 kronor och kan sedan dra av den kostnaden när du bokar in ett tandläkarbesök eller annan behandling hos oss inom ett år.

Vid konsultationen berättar våra tandläkare mer om hur vi kan rätta till felen på dina tänder. Inom ramen för vår estetiska tandvård erbjuder vi exempelvis tandblekning som tar bort missfärgningar och ger dina tänder en vitare färg. Vi genomför också skalfasader som döljer sneda, spruckna eller missfärgade tänder genom ett nytt lager av porslin eller komposit på tanden.

Tom Cruise

Gör som kändisarna: Få ett perfekt leende med skalfasader.

invisalign

Invisalign: Tandställning med avtagbara och genomskinliga skenor.

 

 

 

 

 

 

Osynliga tandställningar

Dessutom har vi experter på tandreglering som kan åtgärda sneda tänder och ojämna bett. Vi har experter inom alla typer av tandställningar och kan erbjuda ett brett sortiment, från traditionella fasta tandställningar till nya och revolutionerande metoder som den osynliga tandställningen Incognito och även tandställningen Inman Aligner som är både snabbare och billigare än vanliga tandställningar.

invisalign_beforeafter2Vi har också den smarta tandställningen Invisalign som rättar till dina tänder med hjälp av genomskinliga plastskenor. Den här metoden är både effektiv och nästan helt osynlig. Dessutom är Invisalign avtagbar vilket gör att du kan ta ut tandställningen när som helst och kan få ett vackert leende utan att det stör din vardag.

 

Boka in en tandläkarundersökning idag så kan du både ta hand om din tandhälsa och att ta första steget mot ett vackrare leende!

Liknande nyheter

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.