Published August 13th, 2015 by Tobias Berg, categorized under Nöjda patienter, Tandimplantat.

Efter ett långt liv med tandläkarskräck hade Kerstin fått en hel del problem med sina tänder och även förlorat flera av tänderna längst bak i käkarna. Att ersätta tänderna med löstagbara proteser var ingenting som Kerstin var intresserad av. Hon valde en tandimplantatbehandling istället. Ett bra beslut eftersom hon efter behandlingen både blivit av med sin tandläkarskräck och fått helt nya tänder som underlättar livet för henne.

– Det är precis som mina egna tänder och det är ju jätteskönt, säger hon.
Nyfiken på tandimplantat? Läs mer här

Tandimplantat var den bästa lösningen

Kerstin vill inte gärna klaga för mycket över problemen som hennes saknade tänder gav henne, men när hon var på besök hos folktandvården var de tydliga med att tandimplantat skulle vara det allra bästa för henne och hon blev remitterad till tandläkaren Amer Hot på Aqua Dental.
Utmaningen för honom var inte bara att ge Kerstin nya tänder utan även att behandla obehaget hon kände inför tandläkarbesöken.
– Jag hade mycket tandläkarskräck men det kände jag aldrig när jag gick dit. De fick mig att känna mig så lugn med deras sätt att jobba så tandläkarskräcken försvann, säger Kerstin.


Tvekar inte på att rekommendera andra att skaffa tandimplantat

Nu har Kerstin fått nya tänder i både över- och underkäken och snart blir det även två nya implantat för att ersätta två av hennes framtänder. Enligt Kerstin så har behandlingen gått enklare än vad hon väntat sig. Enligt Kerstin beror det på Amers förtroendeingivande sätt och hans förmåga att göra henne lugn under behandlingarna. Hon tvekar inte heller för att rekommendera fler att skaffa implantat.

– Jag skulle aldrig tveka, det blir sån skillnad. Det är värt varenda krona, säger Kerstin.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Säkra implantat med stabilt resultat

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående.  

Aqua Dental bjuder in till öppet hus både i Stockholm och Göteborg. Den 24 augusti håller vi öppet hus på båda orter. Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus.

Vill du veta mer? Ring oss på 010 188 00 00

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

 

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Titta på videon om tandimplantat:

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20

  Agnetas tänder började lossna

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och hennes vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat. Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

  Vad är ett tandimplantat

  Vad är ett tandimplantat?

  Att ersätta förlorade tänder kan höja din självkänsla, förbättra din tuggförmåga och hjälpa din munhälsa. Med ett tandimplantat får du en stabil och långvarig lösning som ser ut och känns som en riktig tand. Läs mer