Aqua Dentals tandläkare och kliniker är utspridda på 8 centrala adresser i Stockholm. Vi har en klinik längst med vattnet, ett stenkast från Kungsholmstorg på Norr Mälarstrand. Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé med tvärbanan alldeles intill. Mitt emellan stadion och Stureplan ligger kliniken på Sturegatan och i Stockholms hjärta mitt emot centralstationen ligger kliniken på Vasagatan med anslutning till hela Sverige. Vi har även öppnat kliniker i Sollentuna Centrum, Mörby Centrum och i Nacka Forum. Dessutom har vi öppnat konceptkliniken Aqua Dental Express på Vasagatan 12 i Stockholm.  

Våra kliniker i Göteborg ligger också på två utvalda adresser för att optimera tillgängligheten för våra patienter. Vi har en klinik i stadsdelen Olskroken en kort bit från Redbergsplatsen. Kliniken på Östra Hamngatan ligger även den bara en kort promenad från Göteborgs Centralstation och köpcentrumet Nordstan.

Tillgängligheten för våra patienter att smidigt kunna ta sig till oss är viktig och vi hoppas att någon av dessa ska passa perfekt för just dig.För mer fakta och information om våra kliniker, klicka på alternativen nedan.

Var det länge sen du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  tandläkare vasastan

  Vasastan

  Snart öppnar vi en av Stockholms mest moderna och största kliniker i Vasastan, när Odenplan. Här kommer vi att erbjuda allmäntandvård och tandreglering. Läs mer

  Tandläkare Nacka

  Nacka Forum

  Nu finns Aqua Dental i Nacka Forum. Läs mer

  Tandläkare Mörby

  Mörby Centrum

  Nu finns Aqua Dental även i Mörby Centrum. Du hittar oss på plan 6. Läs mer

  Tandläkare Sollentuna

  Sollentuna

  Nu finns Aqua Dental även i Sollentuna Centrum. Läs mer

  tandläkare centralen

  express centralen

  Aqua Dental öppnar Stockholms smartaste tandläkarklinik - Aqua Dental Express där allting sker på dina villkor. Läs mer