Published December 2nd, 2016 by Tobias Berg, categorized under Tandimplantat.

Leena Virtanen höll på med en rotbehandling av en kindtand då tandläkaren upptäckte att roten på tanden inte gick att rädda. Hon tvingades ta ut tanden och fick välja mellan att ha en bro eller tandimplantat.

– Jag valde tandimplantat. Jag har en bro sedan tidigare, men nu tyckte jag att det skulle vara enklare att sätta en tand, förklarar hon.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Behandlingen utförde hon hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad där hon fick hjälp av tandläkaren Amer Hot.

– Jag valde honom eftersom jag har träffat honom tidigare när han jobbade på en annan tandläkarklinik. Jag visste att Amer hade flyttat till Aqua Dental. Jag hade fått förtroende för honom, så jag ville ha honom som tandläkare.

– Får man tag i en bra tandläkare blir man nöjd och vill fortsätta gå till honom eller henne. Amer tar hand om dig, han berättar och förklarar så du känner dig trygg. Han är väldigt proffsig. Man kan lita på honom och då känner man sig trygg, fortsätter hon.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Inga komplikationer

 Själva behandlingen gick prickfritt – utan att Leena upplevde smärta.

 – Jag var lite pirrig innan men det gick smidigt och bra. Jag hade inte ont. Efteråt har jag inte haft några komplikationer, så allt flöt på bra, säger hon.

Och Leena är mycket nöjd med sin nya kindtand.

– Nu tänker jag inte alls på tanden. Det är som min egen tand, så jag har inte märkt något speciellt. Det man ska tänka på är att rengöra ordentligt men det gör jag så gärna.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Tack! Ditt meddelande har skickats och vi kommer att kontakta dig inom kort.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

 • Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer

CENTRALEN, STOCKHOLM

HAMMARBY SJÖSTAD, STOCKHOLM

KUNGSHOLMEN, STOCKHOLM

ÖSTERMALM, STOCKHOLM

ÖSTRA HAMNGATAN, GÖTEBORG CITY

Östra Hamngatan 52,
411 09, Göteborg
020 20 20 80
gbgcity@aquadental.se

Besök oss på Facebook

REDBERGSVÄGEN, GÖTEBORG OLSKROKEN

Redbergsvägen 13 A,
416 645, Göteborg
020 20 20 80
olskroken@aquadental.se