Lista dina barn på Aqua Dental i Stockholm

I Sverige har vi fritt vårdval och en kostnadsfri barntandvård. Det innebär att du får själv välja hos vilken vårdgivare du vill lista ditt barn. Vi på Aqua Dental har ett avtal med Stockholms läns landsting. Det innebär att du kan lista ditt barn hos oss – helt kostnadsfritt. 

Mun- och tandhälsan är viktig redan då de första tänderna tittar fram. När ditt barn fyller tre år kommer ni att få en kallelse från närmaste offentliga tandvårdsklinik. Som vårdnadshavare har ni rätt att byta till vilken tandläkare och tandvårdsklinik ni vill, utan kostnad även hos privata aktörer. Tandvård för barn är nämligen alltid kostnadsfri. Nu kan du lista dina barn hos oss på Aqua Dental. 

Fritt att välja barntandvård - utan kostnad

Barntandvården i Sverige är kostnadsfri fram till det år barnet fyller 23 år. Det innebär att du kan lista dina  hos valfri tandläkare förutsatt att kliniken har ett avtal med dess landstings. På Aqua Dental har vi i dag ett avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att du är varmt välkommen att lista barn och ungdomar på någon av våra åtta kliniker i och runt omkring Stockholm.  


På Aqua Dental vet vi hur viktig munhygienen är redan i tidig ålder och vi satsar därför stort på vår barntandvård. Hos oss arbetar flera tandläkare med lång erfarenhet av att bemöta och behandla barn, även dem med som förknippar besöket med ett visst obehag. Vi har även egna pedodontister, det vill säga specialisttandläkare inom barn- och ungdomstandvård, för att hjälpa barn med avancerade eller särskilda behov. 

Vill du lista dina bara hos oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policyLäs vidare

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy