Published January 5th, 2017 by Tobias Berg, categorized under Estetisk Tandvard, Nöjda patienter, Tandreglering – Tandställning, Tandställning.

Maria, berättar att hon i flera år varit missnöjd med sina framtänder i överkäken då de gick över varandra.

– Jag kände att jag ville fixa tänderna, jag tyckte det syntes mycket på bilder, att de stod ut, säger hon.

När hon började söka på nätet hittade hon tandkliniken Aqua Dental och hon tog kontakt med dem för att få råd. De rekommenderade henne att genomföra tandregleringsmetoden Invisalign där man med hjälp av genomskinliga skenor reglerar tänderna.

– Det var väldigt smidigt och enkelt. Det krävde inte så mycket tid. Jag hade plastskenor som jag bytte ut varannan vecka. Efter nio eller tio månader så var det klart. För mig var tiden avgörande när jag bestämde mig för den här metoden, säger hon.

– Man vande sig ganska snabbt vid att ha de här skenorna. Från början trodde jag att det skulle vara omständigt eftersom man måste ta bort skenorna när man ska äta. Men jag fick ganska snabbt rutin på hur jag skulle göra, fortsätter hon.

Är du intresserad av tandreglering? Om du bokar en basundersökning hos oss får du en estetisk konsultation konstnadsfritt. Är du intresserad? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss via mail eller telefon  010 - 188 00 00.

Bland vänner och bekanta var det inte många som reagerade på att hon hade tandställning.

– Det var få som märkte att jag hade plastskenorna. Det var på jobbet, vid lunchen, som folk märkte att jag gick iväg för att ta bort plastskenan. Annars var det ingen som märkte att jag hade den på mig.

I somras blev Maria klar med behandlingen och hon är belåten med resultatet.

– Det var värt det, utan tvekan. Jag har rekommenderat flera vänner att göra det här. Det är en liten omställning i början, men man vänjer sig snabbt. Jämfört med den traditionella rälsen så är det här diskret. Och när man är lite äldre känns det kanske lite konstigt att gå omkring med räls som tonåringar gör.

Vill du fixa ditt leende, hitta rätt behandling för dig, klicka här

Före

Efter

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.