Published January 5th, 2017 by Tobias Berg, categorized under Estetisk Tandvard, Nöjda patienter, Tandreglering – Tandställning.

Maria, berättar att hon i flera år varit missnöjd med sina framtänder i överkäken då de gick över varandra.

– Jag kände att jag ville fixa tänderna, jag tyckte det syntes mycket på bilder, att de stod ut, säger hon.

När hon började söka på nätet hittade hon tandkliniken Aqua Dental och hon tog kontakt med dem för att få råd. De rekommenderade henne att genomföra tandregleringsmetoden Invisalign där man med hjälp av genomskinliga skenor reglerar tänderna.

– Det var väldigt smidigt och enkelt. Det krävde inte så mycket tid. Jag hade plastskenor som jag bytte ut varannan vecka. Efter nio eller tio månader så var det klart. För mig var tiden avgörande när jag bestämde mig för den här metoden, säger hon.

– Man vande sig ganska snabbt vid att ha de här skenorna. Från början trodde jag att det skulle vara omständigt eftersom man måste ta bort skenorna när man ska äta. Men jag fick ganska snabbt rutin på hur jag skulle göra, fortsätter hon.

Bland vänner och bekanta var det inte många som reagerade på att hon hade tandställning.

– Det var få som märkte att jag hade plastskenorna. Det var på jobbet, vid lunchen, som folk märkte att jag gick iväg för att ta bort plastskenan. Annars var det ingen som märkte att jag hade den på mig.

I somras blev Maria klar med behandlingen och hon är belåten med resultatet.

– Det var värt det, utan tvekan. Jag har rekommenderat flera vänner att göra det här. Det är en liten omställning i början, men man vänjer sig snabbt. Jämfört med den traditionella rälsen så är det här diskret. Och när man är lite äldre känns det kanske lite konstigt att gå omkring med räls som tonåringar gör.

Vill du fixa ditt leende, hitta rätt behandling för dig, klicka här

Före

Efter

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer