front-background-1339x570

Rekommendera en vän och få ett tandvårdskit

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Tandimplantat.

Vi på Aqua Dental vill passa på att tacka dig för att du valt att genomföra din tandimplantatbehandling eller konsultation hos oss. Vi hjälper dig även hjälpa din vän att få en bättre munhälsa, ofta handlar det bara om att ta tag i problemet.

Rekommendera oss till en vän och få ett fint tandvårdskit från Colgate

För dig som har en vän som är intresserad av tandimplantat har vi nu också ett specialerbjudande. Tipsar du en vän om att genomgå en implantatbehandling hos oss så bjuder vi er båda på ett fint tandvårdskit med Colgate eltandborste och munvårdsprodukter (värde 700:-). För att ta del av erbjudandet kan du antingen fylla i din väns kontaktuppgifter i formuläret nedan eller låta din vän berätta om att du tipsat, när han eller hon påbörjar sin behandling.

Fyll i din väns namn och kontaktuppgifter så kontaktar vi dem för en gratis konsultation (värde 2 000:-) och ni får era tandvårdskit när din vän startar sin implantatbehandling eller konsultation hos oss.

Eller ring oss på 020 20 20 80

Vår ambition är alltid att leverera den bästa tandvården och de nöjdaste patienterna. För att lyckas med detta och för att nå ut med vårt erbjudande: ”tandvård med kvalitet till rätt pris”, till ännu fler patienter är det viktigt för oss att veta vad ni tycker. Har du synpunkter tar vi därför tacksamt emot dem på info@aquadental.se.

Liknande nyheter

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

 • 10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

  Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

  För Maj-Britt 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat, det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro berättar hon. Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder och fick känslan av att de troligtvis var på väg att gå. Under hennes besök hos Tandläkare… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.