Published January 5th, 2017 by Tobias Berg, categorized under Estetisk Tandvard, Nöjda patienter, Tandreglering – Tandställning.

Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn.

– Jag störde mig lite på att det var några millimeter som skulle behöva fixas. Jag tänkte att jag kanske kunde få tandställning, men jag fick inte det när jag gick till min vanliga tandläkare, säger hon.

Men när Rajmonda flyttade från Malmö till Stockholm och Uppsala för studier tog hon kontakt med Aqua Dental på Östermalm för att se vad de kunde erbjuda för hjälp.

De rekommenderade henne att genomföra Inman Aligner, som är en ny estetisk tandregleringsmetod. Med hjälp av en avtagbar tandställning justerar man tänderna.

– Själva behandlingen tog 10-12 veckor. Jag var noga med att ha tandställningen på mig under den här tiden, och tog bara bort den när jag skulle borsta tänderna eller äta mat, berättar hon.

– Det gjorde ont de första veckorna och jag var lite rädd i början då det nästan känns som om tänderna sitter lite löst. Men de som arbetar på Aqua Dental är så underbara och förklarade att det inte var några problem. 

Vill du också ha ett vackrare leende? Våra experter hjälper dig att hitta rätt tandställning för just dig.

Just nu: Gratis konsultation för estetisk tandvård om du bokar tandläkarundersökning innan den 31/7

Nu har det gått ett år sedan Rajmonda tog kontakt med Aqua Dental för att få hjälp med sin tand. I dag är hon mycket nöjd med sina tänder och att hon beslutade sig för att vända sig till kliniken.

– Just efter att man tagit bort tandställningen får man var lite försiktig och inte äta något hårt i början, men nu är det inga problem, säger hon.

– Det känns bra för självförtroendet att jag gjorde det här, och nu har jag det där Hollywood-leendet. Jag är jättenöjd med hela behandlingen, sedan var det lite dyrt för att vara student, men jag hade möjlighet att delbetala och fick dessutom hjälp av mina föräldrar. Nu ler jag för fullt, säger hon och skrattar.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  tandställning

  Tandreglering/tandställning

  Tandreglering (Ortodonti). Aqua Dental utför tandreglering på alla kliniker i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder bland annat den helt osynliga tandställningen Incognito samt systemen Inman Aligner och Invisalign. Läs mer

  behandlingsmetoder

  Specialister på tandställning i Stockholm

  Det är mycket svårt att i förväg säga en exakt tid men i allmänhet tar en behandling 12 till 24 månader. Tiden beror på hur allvarligt problemet är och vilket mål som önskas uppnås. Behandlingar på så kort tid som tre månaders är också vanligt förekommande i fall där tändernas placering och önskade mål tillåter det. Läs mer

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer