Tandläkare Lidingö

Nu har vi AKUT-söndagsöppet på Aqua Dental

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

För oss på Aqua Dental är ditt välbefinnande alltid i fokus.  En viktig del av vårt erbjudande är därför att snabbt kunna hjälpa dig när du får problem med dina tänder. Därför utökar vi nu våra öppettider på helgerna så att du kan få hjälp när du behöver den.

Akuta tandproblem kan uppstå när som helst och att gå runt med smärta och obehag en hel helg är oftast inte ett alternativ.

Läs mer: Därför ska du inte vänta med att gå till tandläkaren vid tandvärk.

Vi på Aqua Dental strävar hela tiden efter att skapa den bästa möjliga tandvårdsupplevelsen för dig som patient. För oss handlar den upplevelsen inte bara om att leverera förstklassig tandvård till rätt pris, minst lika viktigt är att ha centralt belägna kliniker och generösa öppettider. Just därför utökar vi nu våra öppettider på helgerna så att du kan få hjälp med dina akuta tandproblem så snabbt som möjligt.

Läs mer: Ont i en visdomstand? Så behandlar du problemet.

På både lördagar och söndagar har vi numera öppet för akutbesök från 7:30 till 14.00. Du kan boka dina tider nedan på vår hemsida via mejl och genom telefon på 020 20 20 80.

Vänta inte, boka en tid direkt!


Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.