Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vårt unika erbjudande kombinerar den främsta tandvården till rätt pris – alltid med ditt välbefinnande i fokus. 

På Aqua Dental vill vi erbjuda dig som patient Sveriges bästa tandvård. För att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt arbetar vi ständigt med att leverera den främsta kompetensen, kvaliteten och komforten i vår tandvård. För oss innebär det att vi ser till att vi alltid har de främsta tandläkarna och specialisterna med den allra senaste spetskompetensen kombinerat med den modernaste tekniken, vare sig det gäller tandreglering, implantat eller vanliga undersökningar.

På Aqua Dentals alla tandläkarkliniker i Stockholm och Göteborg arbetar vi efter målsättningen att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt när de besöker oss. Därför är klinikerna designade med patienten i åtanke för att skapa en behaglig och rofylld miljö.

Kvalitet som sparar dig pengar

Aqua Dentals målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgånglighet. Vi strävar kontinuerligt efter att du som patient ska få den bästa vården och det bästa bemötandet hos oss.

 Kvalitetstänket genomsyrar allt vi gör på Aqua Dental. Din behandling hos oss ska ge dig ett långvarigt och hållbart resultat som du är nöjd med. Därför använder vi oss alltid av den senaste tekniken och de modernaste, vetenskapligt dokumenterade metoderna när vi tar hand om dig. Att vara noggrann med kvaliteten är också en kostnadsfråga för dig. En pålitlig och kvalitativ behandling sparar dig pengar i längden. Hos oss arbetar Louise Hägglund som odontologiskt ansvarig och Jan Ekenbäck som kvalitetsansvarig. Tillsammans leder de arbetet med kvalitetssäkring och patientsäkerhet hos Aqua Dental och ser till att våra behandlingar håller högsta tänkbara kvalitet. 

Många väntar alldels för länge mellan sina tandläkarbesök. När var du hos tandläkaren senast? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett besök. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Våra bolag är: 

Aqua Dental AB

Org.nummer: 556812-1189

 

Aqua Dental Göteborg AB

Org.nummer: 556725-4437

 

Aqua Dental Vasagatan AB

Org.nummer: 556924-5680

 

Aqua Dental SDG AB

Org.nummer: 556728-4772

 

Aqua Dental Specialistklinik Stockholm AB

Org.nummer: 556855-8836

 

Aqua Dental Labs AB

Org.nummer: 559163-8605

 

Presskontakt och strategiska samarbeten 
Henrik Augustsson, VD
henrik.augustsson[at]aquadental.se


Våra öppettider: 

Måndag–torsdag: 07:30 – 20:30
Fredag 07:30 – 17:00.
Lördag och Söndag: 08:30 – 15:00

Vi är anslutna till Försäkringskassan

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.


  jan

  Tänderna är viktiga för människor

  Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi erbjuder, utöver den allmänna tandvården, kvalificerade specialister som arbetar med tandregleringar, proteser, kronor, implantat och käkkirurgi (ibland måste tänder, speciellt visdomständer, opereras bort). Läs mer

  Amer_Jan2

  Vi som jobbar här

  Det är vår personal som gör Aqua Dental till vad det är och hos oss är du alltid i trygga händer. Oavsett om det handlar om traditionell tandvård, estetisk tandvård eller olika former av specialisttandvård har vi ditt välmående och din omsorg i fokus. Vi är ett team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med rätt erfarenhet och hög kompetens. Läs mer

  aqua-dental-reception

  Arbeta hos oss

  Aqua Dental befinner sig just nu i en väldigt expansiv fas med planer på att öppna flera nya kliniker. Vi söker ständigt efter nya medarbetare både till våra befintliga och till våra planerade kliniker. Läs mer