Tandvård med kvalitet till rätt pris

Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vårt unika erbjudande kombinerar den främsta tandvården till rätt pris och alltid med ditt välbefinnande i fokus.

För att göra ditt besök hos oss så angenämt som möjligt arbetar vi ständigt med att leverera den främsta kompetensen, kvaliteten och komforten i vår tandvård. Det innebär att vi alltid ser till att ha de bästa tandläkarna med den senaste spetskompetensen, vare sig det gäller tandregleringar, implantat eller vanliga undersökningar.

Kvalitet som sparar dig pengar

Kvalitetstänket genomsyrar också allt vi gör på Aqua Dental. Din behandling hos oss ska ge dig ett optimalt och beständigt resultat som du är nöjd med under lång tid. Därför använder vi oss alltid av den senaste tekniken och de modernaste metoderna när vi tar hand om dig. Att vara noggrann med kvaliteten är också en kostnadsfråga för dig. En pålitlig och kvalitativ behandling sparar dig pengar i längden.

Ditt mest komfortabla tandläkarbesök

Den sista grundpelaren i vår verksamhet är komfort. För många är ett besök hos tandläkaren inget man ser fram emot. Tandläkarskräck är vanligt och hjälps knappast av dystra miljöer och butter personal. På Aqua Dental vill vi därför ge våra kunder en helt annan upplevelse. Våra lokaler är ljusa, fräscha, centralt belägna och designade med din komfort i åtanke. För vår personal är också ditt välbefinnande alltid i fokus. Vi vill att du känna dig trygg och avslappnad och att ditt besök hos oss ska bli så angenämt ett tandläkarbesök kan bli.

Vi är anslutna till Försäkringskassan. Våra öppettider är måndag–torsdag 07.00–20.00, fredag 07.00–15.00. På lördag och söndag har vi öppet för behandlingar mellan 07:30 - 15:00. 

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Ditt telefonnummer

 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

Boka tid

Arbeta hos oss

Jobba på Aqua Dental Aqua Dental befinner sig just nu i en väldigt expansiv fas med planer på nya kliniker. Vi har redan anställt fyra nya tandläkare och flera tandsköterskor i år och söker efter fler duktiga och drivna medarbetare. Är du den vi söker? Aqua Dental är en tandvårdskedja med kliniker på Kungsholmen, Östermalm… Läs mer

Amer_Jan2

Det är vi som är Aqua Dental

Det är vår personal som gör Aqua Dental till vad det är och hos oss är du alltid i trygga händer. Oavsett om det handlar om traditionell tandvård, estetisk tandvård eller olika former av specialisttandvård har vi ditt välmående och din omsorg i fokus. Vi är ett team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med rätt… Läs mer

jan

Tänderna är viktiga för människor

Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi erbjuder, utöver den allmänna tandvården, kvalificerade specialister som arbetar med tandregleringar, proteser, kronor, implantat och käkkirurgi (ibland måste tänder, speciellt visdomständer, opereras… Läs mer

AQUA DENTAL 2014-06-03

Vår styrka är vår samlade, breda kompetens

Vår styrka är vår samlade, breda kompetens. Hos oss finns, utöver allmän tandvård, kvalificerade specialister som arbetar med tandregleringar, proteser, kronor, implantat och käkkirurgi. All kompetens finns i huset. För oss är kvalitet prioriterat. Kvalitet är lätt att säga, men inte lika enkelt att leverera. För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra… Läs mer

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.