Vi erbjuder våra kunder tandvård av hög kvalitet inom allmän, estetisk och specialiserad tandvård (ortodonti, protetik, kirurgi och endodonti). Vi arbetar med den senaste tekniken, såsom exempelvis 3D röntgen, och med att alltid ha den högsta möjliga kvaliteten. Vi försöker  alltid göra det lilla extra och alltid sätta kunden i centrum, därför har vi exempelvis generösa öppettider på våra centralt placerade kliniker.

Läs mer om oss och vårt utbud på www.aquadental.se/om-oss.

Som akut-allmäntandläkare på våra kliniker kommer du möta patienter i alla åldrar och med olika munhygieniska besvär. Du erbjuds att delta i planering av organisationen och får ansvar att tillsammans med vårt befintliga team av tandläkare och tandsköterskor säkra och utveckla vår kvalitativa tandvårdsstandard. Du förväntas ta en aktiv roll i arbetet med att kvalitetssäkra klinikens arbete och utbud med fokus på akuttandvården och arbetet kommer att framförallt ske på helger och sena kvällar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bedriva kvalitativ tandvård i härliga och moderna kliniker i Stockholm. Våra kliniker ligger på Östermalm och Kungsholmen samt i Hammarby sjöstad och vi samarbetar mellan klinikerna och tar del av varandras kunskaper och erfarenheter. Vi är en privat klinik som satsar på kvalitet och arbetsglädje.

Vi tror att du:

·         Har en tandläkarexamen

·         Har ett par års erfarenhet av både vuxen- och barntandvård

·         Du får gärna ha ett särskilt intresse av protetik och en stark känsla för estetik

·         Är en person som sätter patientens bästa vård i första rummet

·         Är serviceinriktad och ser till att tandläkarupplevelsen blir positiv för patienten, för det krävs att du är förtroendeingivande och lyhörd

·         Har goda kommunikativa kunskaper och hög social kompetens.

·         Har omdömet att självständigt kunna ta beslut som rör såväl kundvården som organisationen

 

Allmäntandläkare sökes!
Låter det intressant? 

Du skickar in din ansökan till jobb@aquadental.se

Välkommen med din ansökan!

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.