jan

Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi erbjuder, utöver den allmänna tandvården, kvalificerade specialister som arbetar med tandregleringar, proteser, kronor, implantat och käkkirurgi (ibland måste tänder, speciellt visdomständer, opereras bort). Vi sätter implantat och på dessa alla tänkbara konstruktioner. Mitt uppdrag på Aqua Dental handlar främst om utbildning, kvalitetssäkring och terapiplanering, dvs. att säkerställa att vi genomför de åtgärder som behövs för att patienten skall gå nöjd och glad från sin behandling.

Tänderna är viktiga för människor.

Jag har över 25 års erfarenhet som kliniskt arbetande, utbildare och specialist inom oral protetik. Utöver mitt arbete på Aqua Dental är jag övertandläkare på Tandläkarhögskolan i Huddinge, där jag undervisar och handleder. Jag blev förresten utsedd till skolans bästa lärare 2014, något som jag är väldigt stolt över.
Jag skrev min första bok redan 1981, om partiell plattprotetik. Den används fortfarande som kurslitteratur! Jag medverkar också regelbundet på www.internetodontlogi.se, en sajt för specialister som vill utveckla sin yrkeskompetens.
I min andra bok skriver jag om implantat: att förebygga, diagnosticera och hantera komplikationer.

Vad den tredje skall handla om har jag inte riktigt bestämt ännu.

/ Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig Aqua Dental

”Mitt uppdrag som senior rådgivare är att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens och rätt behandling till varje patient.”

Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig Aqua Dental.

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.