AQUA DENTAL 2014-06-03
Vår styrka är vår samlade, breda kompetens. Hos oss finns, utöver allmän tandvård, kvalificerade specialister som arbetar med tandregleringar, proteser, kronor, implantat och käkkirurgi. All kompetens finns i huset.

För oss är kvalitet prioriterat.

Kvalitet är lätt att säga, men inte lika enkelt att leverera. För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Kvalitet handlar om genomtänkta behandlingsplaner. Kvalitet handlar om nära samarbete med rätt leverantörer. Kvalitet handlar om trygghet.

För den som behöver specialisttandvård är även tiden viktig. Att inte tvingas vänta på behandling. Vi gör oftast den första förberedande undersökning inom ett par dagar och kan påbörja behandlingen inom ett par veckor.

Jag har varit tandläkare i drygt 20 år och arbetat som specialist i mer än fem år. Jag fick min svenska tandläkarexamen 1994 på Karolinska Institutet och slutförde min specialistutbildning i oral protetik på S:t Eriks sjukhus 2009, bland annat med Jan Ekenbäck som handledare. Jag har arbetat i Sverige och Saudi-Arabien både som tandläkare och klinikchef och med specialisttandvård på S:t Eriks sjukhus fram till maj 2014, då jag rekryterades till Aqua Dental. Idag är jag Övertandläkare här på Aqua Dental och fokuserar på det odontologiska.

Som Övertandläkare har jag ett operativt ansvar samtidigt som jag är specialisttandläkare inom oral protetik. Jag ser till att våra patienter får den kvalitativa tandvård de behöver.

/ Amer Hot, Övertandläkare och Odontologiskt ansvarig Aqua Dental

”Att se en patient gå ut med ett leende på läpparna efter genomförd behandling är den största belöningen i mitt arbete.”

Amer Hot,
Odontologiskt ansvarig Aqua Dental.

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.