För oss är kvalitet prioriterat.

Kvalitet är lätt att säga, men inte lika enkelt att leverera. För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Kvalitet handlar om genomtänkta behandlingsplaner. Kvalitet handlar om nära samarbete med rätt leverantörer. Kvalitet handlar om trygghet.

För den som behöver specialisttandvård är även tiden viktig. Att inte tvingas vänta på behandling. Vi gör oftast den första förberedande undersökning inom ett par dagar och kan påbörja behandlingen inom ett par veckor.

Jag har varit tandläkare i drygt 20 år och arbetat som specialist i mer än fem år. Jag fick min svenska tandläkarexamen 1994 på Karolinska Institutet och slutförde min specialistutbildning i oral protetik på S:t Eriks sjukhus 2009, bland annat med Jan Ekenbäck som handledare. Jag har arbetat i Sverige och Saudi-Arabien både som tandläkare och klinikchef och med specialisttandvård på S:t Eriks sjukhus fram till maj 2014, då jag rekryterades till Aqua Dental. Idag är jag Övertandläkare här på Aqua Dental och fokuserar på det odontologiska.

Som Övertandläkare har jag ett operativt ansvar samtidigt som jag är specialisttandläkare inom oral protetik. Jag ser till att våra patienter får den kvalitativa tandvård de behöver.

Amer Hot, Övertandläkare och specialisttandläkare Aqua Dental

”Att se en patient gå ut med ett leende på läpparna efter genomförd behandling är den största belöningen i mitt arbete.”

Amer Hot, Specialisttandläkare Aqua Dental.

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer