Leg. tandläkare Sven Öqvist

Leg. tandläkare

Klinik: Östermalm

servicecenter@aquadental.se

010 - 188 00 00 

Sven tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har varit verksam som tandläkare i drygt 20 år i såväl privat som offentlig tandvård.

Förutom allmän tandvård har han speciellt inriktat och fördjupat sig på estetisk tandvård och protetik (kronor, broar och implantat).

Sven utför även sk. Antiapnéskenor på remiss och vanliga bettskenor. Han är också certifierad att utföra kosmetisk tandreglering med de nyare metoderna Inman Aligner och Invisalign. Han är även Sveriges mest erfarna tandläkare när det gäller metoden Inman Aligner.

Sven är mycket uppskattad av patienterna för sitt smidiga och smärtfria omhändertagande.

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer