Öppet hus – estetisk tandvård

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Få leendet du alltid drömt om!

 

Det är aldrig för sent för att rätta till sina tänder. Oavsett om ditt komplex gäller sneda, missfärgade eller spruckna tänder så finns det hjälp att få. Den 14/2 bjuder därför Aqua Dental in till Öppet hus på sin klinik på Östermalm från klockan 10 till 14. Där kommer våra duktiga och erfarna tandläkare berätta mer om de senaste metoderna och teknikerna inom estetisk tandvård som kan ge dig leendet du drömt om. De 30 första som anmäler sig får också en gratis konsultation av våra erfarna tandläkare.

Våra erfarna tandläkare informerar om tandreglering

På det öppna huset 14/2 kommer tandläkarna Sven Öqvist och Alexander Aresdahl informera om de allra senaste tandställningarna som innebär att du kan räta ut dina tänder utan den klassiska ”rälsen”. Idag finns nämligen många alternativ för att räta ut dina tänder som är både snabbare, billigare  och mindre synliga än den klassiska tandställningen.

Dessutom kommer de berätta mer om hur du kan förbättra dina tänders utseende genom så kallade skalfasader i porslin, ett enkelt och effektivt sätt för att rätta till skönhetsfel på tänderna. Med sig kommer Alexander Aresdahl ha en bildbank med före och efter bilder på patienter som genomgått estetiska tandvårdsbehandlingar.

– Före och efterbilder är väldigt viktiga för att patienter ska kunna känna igen sina problem och komplex och vet vad de kan förvänta sig. Bildbanken används i det syftet, säger Alexander Aresdahl.

På plats kommer också finnas representanter från tre stora leverantörer inom estetisk tandvård: 3M, Brilliant Smile och Invisalign, för att berätta om sina produkter. För den som funderat på att rätta till sina tänder är detta därför ett perfekt tillfälle att få svar på alla sina frågor och få reda på mer om vad de olika behandlingarna faktiskt innebär och vilka resultat man kan få.

– Det ska inte bara se bra ut det ska också vara funktionellt under lång tid och fungera bra när du tuggar, berättar Alexander Aresdahl om nyckeln till bra estetisk tandvård.

 

Kampanj: Just nu får de 30 första som anmäler sig en gratis konsultation

 

Välkommen till oss för konsultation. Ring 020-20 20 80 eller mejla direkt på info@aquadental.se.

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.