Öppet hus på specialistkliniken - allt om tandimplantat

Den 7 december anordnar vi för första gången ett öppet hus på vår nya specialistklinik på Saltmätargatan 22 i Stockholm. Ta chansen och träffa några av Aqua Dentals erfarna specialister och få svar på alla dina frågor om tandimplantat. De 30 första att anmäla sig får en kostnadsfri implantatkonsultation (värde 2000 kr). 

Funderar du på att ersätta en eller flera förlorade tänder? Kanske har du hört talas om tandimplantat men önskar mer information? Då bör du besöka våra öppet hus! 

Öka livskvaliteten med tandimplantat

Att tandimplantat kan ha en stor effekt på livskvaliteten är inget nytt för oss på Aqua Dental. Avsaknaden av en eller flera tänder kan nämligen påverka allt från tuggfunktion och smak, till utseende och självkänsla. Ett tandimplantat som installeras korrekt under goda förutsättningar kan ge dig ett naturtroget slutresultat som håller livet ut.

Få en kostnadsfri konsultation

För att göra det enklare för dig som är intresserad av tandimplantat, anordnar vi regelbundet öppet hus ute på våra olika kliniker. Och nu är det alltså dags att inviga vår nya specialistklinik. Under ett öppet hus har du möjlighet att ställa alla dina frågor till någon av våra erfarna specialister och få svar på om tandimplantat är en lösning som passar dig. Är du en av de 30 första som anmäler sig får du även en kostnadsfri implantatkonsultation till ett värde av 2 000 kronor.

 Inga förpliktelser
 Kostnadsfri konsultation 
 Träffa några av Sveriges mest erfarna specialister 
 Få tillbaka tuggförmågan och ditt leende
 Få svar på alla dina frågor

För mer information eller bokning är du välkommen att ringa oss på 010-188 00 00. Det går också bra att anmäla ditt intresse i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort. 

Har du några frågor eller är intresserad av en konsultation? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.   


Läs vidare

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.