Aqua Dental erbjuder sina kunder en av tandvårdens mest förmånliga delbetalningslösningar – du bestämmer själv hur du vill betala! 

 • Med vår delbetalningslösning och Aqua Dental-kortet kan du välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp, utan några extra avgifter eller ränta.

 • Du kan även välja att delbetala kostnaden räntefritt i upp till 24 månader eller med ränta upp till 84 måndader.

 • Du behöver inte heller bestämma hur du vill betala förrän en månad efter köpet och kan i lung och ro välja det som passar dig bäst!

Ansökan för Aqua Dental-kortet är helt gratis och görs snabbt och enkelt på våra kliniker, du väljer önskat köputrymme och sen är det klart att använda.

Här kan du även räkna ut din månadskostnad.

Så här kan du delbetala

I tabellen kan du se vad månadsbeloppen blir vid olika kreditbelopp och delbetalningsplaner. Du väljer ditt betalningsalternativ vid första betalningen en månad efter köpet.

Mobilbetalning med Klarna

Aqua Dental har inlett ett samarbete med Klarna. Vi har tagit tillsammans tagit fram framtidens säkra mobila betalningslösningar. Du bestämmer själv om du vill betala med ditt kort eller via faktura. Detta innebär att du inte behöver lämna ifrån dig kortet eller stoppa in det i en terminal. Att välja faktura går endast om du är godkänd som kund av Klarna. 

 Att betala med Klarna är enkelt, du få ett sms med en länk och sedan väljer du betalningsmetod och klickar på "slutför köp".

Om du inte har en smartphone eller föredrar att betala med kort i en terminal så kan vi självklart ordna detta. 

Hur du vill betala väljer du själv hos Klarna. Tack vare detta samarbete får våra patienter tillgång till Klarnas möjligheter att betala direkt, vänta med betalningen i 14 dagar kostnadsfritt eller dela upp betalningen på längre tid till en låg extra kostnad. 

Exempel: Om du valt att dela upp betalningen på 6 månader tillkommer endast en uppläggningsavgift på 69 kronor och en månatlig aviavgift. Du kan välja att dela upp betalningen upp till 36 månader. 


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer