aquakortet

Delbetala din tandvård – smartare än kontant

Aqua Dental erbjuder sina kunder en av tandvårdens mest förmånliga delbetalningslösningar – du bestämmer själv hur du vill betala!

 • Med vår delbetalningslösning och Aqua Dental-kortet kan du välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp, utan några extra avgifter eller ränta.
 • Du kan även välja att delbetala kostnaden räntefritt i upp till 24 månader eller med ränta upp till 84 måndader.
 • Du behöver inte heller bestämma hur du vill betala förrän en månad efter köpet och kan i lung och ro välja det som passar dig bäst!

Ansökan för Aqua Dental-kortet är helt gratis och görs snabbt och enkelt här, du väljer önskat köputrymme och sen är det klart att använda.

Här kan du även räkna ut din månadskostnad.

Så här kan du delbetala

I tabellen kan du se vad månadsbeloppen blir vid olika kreditbelopp och delbetalningsplaner. Du väljer ditt betalningsalternativ vid första betalningen en månad efter köpet.

1504_MAR_AquaDental_Diskskylt_RKA8_RF01892_KORR

 

Allmänna villkor.

Särskilda villkor.

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.