En basundersökning kostar 890 kronor och eftersom varje behandlingsfall efter undersökning blir unikt kan vi inte publicera fasta priser på specifika behandlingar. Självklart ger vi alltid kostnadsförslag efter genomförd undersökning.

Önskar du en tandblekning kan du läsa mer om våra tandblekningsmetoder och priser för dessa här.

Här kan du läsa mer om vad det kostar med tandställning hos oss. Beroende på vilken metod du är intresserad av varierar priset, men här kan du få en uppfattning om priserna. En korrekt bedömning görs när en tandläkare har tittat på dina tänder.

Våra öppettider:
Måndag – Torsdag: 07:00–21:00
Fredag: 07:00–17:00
Lördag – Söndag: 07:30–15:00

Vi är anslutna till Försäkringskassan. Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker och vi tillämpar samma akuttaxa oavsett tid på dagen.

För ytterligare information är du välkommen att ringa på  010 - 188 00 00

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer