Reza,headerbild

Reza Setayesh – allmäntandläkaren som flyttat tillbaka från England!

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Reza har jobbat som tandläkare sedan 1993, då han blev legitimerad och han kommer senast från England där han jobbat i 5 år. Innan dess var han på Folktandvården i Åkersberga, i Dalarna, på Eastman samt har även jobbat på Folktandvården i Mörby Centrum. Nu börjar han hos oss på Aqua Dental i Stockholm. 

–Allt är roligt! säger Reza och skrattar på frågan om vad han tycker är roligast med sitt yrke.

– Jag gör allt, men jag är inte specialist.

Han fortsätter att berätta att han jobbat mycket med estetiska behandlingar under åren.

Jag tycker det är väldigt roligt med akutpatienter, säger Reza som även kommer att jobba som akuttandläkare på Aqua Dental på helgerna.

Reza var kursare med tandläkare Ulf Palo som jobbar på Aqua och kände Amer Hot och Araz Borna sedan tidigare så Aqua var ett självklart val.

– Det är bättre tandvård i Sverige än England, fortsätter Reza, som berättar att man har mer tid för patienterna här, så han är glad att vara tillbaka.

Text: Linda Alvkäll

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.