The aesthetic restoration of a lower molar tooth with composite resin.

Så farliga är dina trasiga tänder

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Tandimplantat, Tandvård.

Dåliga tänder ser inte bara illa ut – de kan även vara farliga för din hälsa.
Om du har spruckna eller förlorade tänder kan du skaffa nya med hjälp av implantat.
Här är 3 anledningar till att det kan vara en bra idé.

Öppet hus om tandimplantat! Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

Ditt telefonnummer

Din epost


Om du utsätts för yttre våld, om amalgamfyllningen eroderar eller om du biter sönder en tand eller lagning gör det ofta inte bara väldigt ont, det kan också leda till allt från tandvärk till infektioner i din mun. Genom att byta ut skadade eller förlorade tänder mot tandimplantat minskar du risken för allt från att drabbas av infektioner till den psykologiska effekten av ett ”fult” leende. Här är tre anledningar till att tandimplantat kan vara en lösning på ditt problem:

1. Trasiga tänder kan ge vassa kanter som kan leda till sår i din mun. Såren kan ge fäste för bakterier som kan ta sig in och orsaka smärtsamma infektioner. Dessa bakterier kan även leta sig in i de spruckna tänderna och orsaka tandrotsinfektion, vilket kan ge tandvärk. Genom att byta ut de skadade tänderna minskar du risken för dessa sår att skapas.

2. Med förlorade eller trasiga tänder blir det svårare att tugga maten, vilket innebär att inte lika mycket näring tillgodogörs. Tandimplantat ger dig förmågan tillbaka och gör det enklare att återfå tuggfunktionen och att äta.

3. Många som saknar eller har ”fula” tänder undviker att le. Med hjälp av tandimplantat kan du få leendet tillbaka.
Så fungerar tandimplantat, klicka här

Boka din tid för tandimplantbehandling redan i dag!

[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Liknande nyheter

 • Tandimplantat, Stockholm, Göteborg

  Leena: ”Det är som min egen tand”


  När Leena Virtanens kindtand inte gick att laga bestämde hon sig för tandimplantat. Nu kan hon äta och tugga all mat – utan besvär. – Det är som min egen tand, säger hon.   Leena Virtanen höll på med en rotbehandling av en kindtand då tandläkaren upptäckte att roten på tanden inte gick att rädda. Hon tvingades… Läs mer

 • Tandimplantat, Stockholm, Göteborg

  Sadeks gamla tandimplantat krånglade – så fick han hjälp

  Ett misslyckat tandimplantat gjorde att Sadek Belarbi valde att byta tandläkare. På Aqua Dentals klinik fick han snabbt hjälp och en lösning på sina problem. – Nu efter att ha gått till dem fungerar det mycket bättre, säger han. 68-åriga Sadek Belarbi kom till tandläkaren Amer Hot hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad när problemen med hans gamla tandimplantat blev… Läs mer

 • tandimplantat, Stockholm, Göteborg,

  Elvis, 40: ”Jag älskar mina nya tänder”

  Säljaren Elvis Begic tyckte att alla tittade på hans dåliga tänder. Tack vare tandimplantat har han fått tillbaka sin självsäkerhet och kan möta sina kunder med ett leende. – Jag älskar mina nya tänder, säger han. Säljaren Elvis Begic från Solna slog av två framtänder när han var yngre och höll på med kampsport. Under åren… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.