Att få en tandläkartid med kort varsel är inte så enkelt. På Aqua Dental Express kan du med hjälp av ett smart bokningssystem nästan alltid få en tid för undersökning samma dag. 

Att tandvärk kan komma plötsligt vet de allra flesta om. Då är behovet av tandvård stort och oftast behöver man hjälp snabbt. 

Aqua Dental Express slipper du långa väntetider. Här hittar du en kalender där lediga tider visas. Tack vare klinikens storlek och antalet tandläkare i teamet finns det mycket tider för undersökningar och behandlingar. Du kan nästan alltid få en tid samma dag som du bokar. 

Du bokar ditt besök genom att hitta ett tidsspann för ditt besök. Du väljer en tid och inom en timme från starttiden kommer din undersökning att börja. En halvtimme före besöket får du ett sms med exakt starttid. Väljer du exempelvis 09:00-10:00 kan du få ett sms 08:45 som berättar att din undersöknings starttid är 09:15. Besöket har dessutom inte en bestämd sluttid utan pågår så länge det behövs och patienten vill. 
Läs mer om Stockholms smartaste tandvård här
Boka din tid hos Aqua Dental Express, klicka här

Express betyder att du alltid kan få en tid

Express för oss betyder inte att ditt besök skyndas på, tvärtom. Hos oss får ditt besok ta den tid det tar då du bara bokar en starttid på behandlingen, istället för att boka ett visst tidsspann som hos vanliga tandläkare. Våra stora kapacitet gör att vi kan säga att express för oss betyder att vi alltid har en tid för dig. 

I bland kan det kännas viktigt att få hjälp snabbt även om situationen inte är akut. Det kan handla om estetisk tandvård, exempelvis tandblekning. Det finns inga krav på att dina besvär är akuta, du kan få tid hos en tandläkare eller tandhygienist oavsett besvär. 

Testa vårt nya koncept, klicka här
Läs mer om Aqua Dental Express här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer