Att få en tandläkartid med kort varsel är inte så enkelt. På Aqua Dental Express kan du med hjälp av ett smart bokningssystem nästan alltid få en tid för undersökning samma dag. 

Att tandvärk kan komma plötsligt vet de allra flesta om. Då är behovet av tandvård stort och oftast behöver man hjälp snabbt. 

Aqua Dental Express slipper du långa väntetider. Här hittar du en kalender där lediga tider visas. Tack vare klinikens storlek och antalet tandläkare i teamet finns det många tider för undersökningar och behandlingar. Du kan nästan alltid få en tid samma dag som du bokar. 

Du bokar ditt besök genom att hitta ett tidsspann för ditt besök. Du väljer en tid och inom en timme från starttiden kommer din undersökning att börja. En halvtimme före besöket får du ett sms med exakt starttid. Väljer du exempelvis 09:00-10:00 kan du få ett sms 08:45 som berättar att din undersöknings starttid är 09:15. Besöket har dessutom inte en bestämd sluttid utan pågår så länge det behövs om möjligheten finns. 
Boka din tid hos Aqua Dental Express, klicka här

Express betyder att du alltid kan få en tid

Express för oss betyder inte att ditt besök skyndas på, tvärtom. Hos oss får ditt besök ta den tid det tar då du bara bokar en starttid på behandlingen, istället för att boka ett visst tidsspann som hos vanliga tandläkare. Våra stora kapacitet gör att vi kan säga att express för oss betyder att vi alltid har en tid för dig. 

I bland kan det kännas viktigt att få hjälp snabbt även om situationen inte är akut. Det kan handla om estetisk tandvård, exempelvis tandblekning. Det finns inga krav på att dina besvär är akuta, du kan få tid hos en tandläkare eller tandhygienist oavsett besvär. 

Testa vårt nya koncept, klicka här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.