Published December 2nd, 2016 by Tobias Berg, categorized under Tandimplantat.

68-åriga Sadek Belarbi kom till tandläkaren Amer Hot hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad när problemen med hans gamla tandimplantat blev outhärdliga.

– Jag gjorde mitt första implantat där jag bor, men efter några år började det krångla. Jag upplevde smärta, det var en skruv som gjorde ont och smärtan försvann inte, berättar han.

Hans gamla tandläkare ville först ta bort hela implantatet och ersätta med en protes, men det ville inte Sadek. Därför vände han sig till Aqua Dental och där fick han den hjälp han behövde.

– Det var helt annat med tandläkaren Amer Hot. Han berättade att han skulle se om vi kunde hitta en bra lösning och rekommenderade inte en protes eller ta bort allt som gjorts tidigare hos den andra tandläkaren. Det var klart och tydligt med Amer, han berättade hur det skulle vara och vad det skulle kosta.

 

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Räddade Sadeks tand

Amer och personalen hos Aqua Dental kunde ta bort skruven som gjorde ont och ”rädda” Sadeks gamla implantat.

– Nu är jag väldigt nöjd, jag har inte ha ont och kan äta mat precis som vanligt. Amer har fixat mina gamla implantat så det fungerar. Nu väntar jag till februari då han kommer fixa och komplettera ännu mer.

Sadek menar att Amer Hot ser sina patienter som de människor de är, något han tycker spelar stor roll i val av tandläkare.

– Jag tycker det är jätteviktigt med ett bra bemötande och han ställde upp direkt.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

 • Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer

CENTRALEN, STOCKHOLM

HAMMARBY SJÖSTAD, STOCKHOLM

KUNGSHOLMEN, STOCKHOLM

ÖSTERMALM, STOCKHOLM

ÖSTRA HAMNGATAN, GÖTEBORG CITY

Östra Hamngatan 52,
411 09, Göteborg
020 20 20 80
gbgcity@aquadental.se

Besök oss på Facebook

REDBERGSVÄGEN, GÖTEBORG OLSKROKEN

Redbergsvägen 13 A,
416 645, Göteborg
020 20 20 80
olskroken@aquadental.se