Ofta blir det långa väntetider och flera vändor till tandläkaren om du behöver behandling. Nu kan du slippa både väntetider och återbesök. Boka din tid hos tandläkaren med Aqua Dental Express.

Tiderna för ett vanligt besök är ofta korta, vilket betyder att om du behöver någon vidare behandling så krävs en ny tid. Det kan dröja länge innan du får en ny tid. Om du bokar din tid tandläkartid hos Aqua Dental Express så slipper du flera besök och långa väntetider. Eftersom du bokar en tidsintervall med en starttid, men utan sluttid så finns det möjlighet att göra den behandling som krävs, oavsett om det är lagning av hål eller blekning av tänderna. Detta förutsatt att tandläkaren och patienten är överens om behovet och det finns tid och möjlighet för en lång behandling. 

Du och den behandlande tandläkaren kommer överens om du ska fortsätta behandlas där och då eller om det passar bättre att komma tillbaka för en uppföljande behandling.
Boka tid direkt, klicka här

Express för oss

Ordet express kan låta som att vi stressar igenom behandlingen, men för oss är det tvärtom. En av grunderna i konceptet är att tandläkarna ska få jobba i lugn och ro och få möjlighet att göra sitt jobb noggrant, samtidigt som besöket ska vara bekvämt och en positiv upplevelse för patienten. Därför betyder express för oss att vi alltid har tid för dig.

Vår stora kapacitet gör att du inte behöver boka en tidslucka på 30 minuter som du gör hos en vanlig tandläkare. Hos oss bokar du en starttid, sedan får ditt besök ta den tid behandlingen behöver, oavsett om du behöver en basundersökning och laga hål eller behandlas av en tandhygienist. 

Om vidare behandlingar krävs får du som patient självklart information om dessa. Både vad som behövs göras och vad detta kommer att kosta. Det innebär att patienten slipper obehagliga överraskningar.

Boka din tid, klicka här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.