Ofta blir det långa väntetider och flera vändor till tandläkaren om du behöver behandling. Nu kan du slippa både väntetider och återbesök. Boka din tid hos tandläkaren med Aqua Dental Express.

Tiderna för ett vanligt besök är ofta korta, vilket betyder att om du behöver någon vidare behandling så krävs en ny tid. Det kan dröja länge innan du får en ny tid. Men om du bokar din tid tandläkartid hos Aqua Dental Express så slipper du flera besök och långa väntetider. Eftersom du bokar en tidsintervall med en starttid men utan sluttid så finns det möjlighet att göra den behandling som krävs, oavsett om det är lagning av hål eller blekning av tänderna.

Du väljer själv om du vill behandlas där och då eller om det passar bättre att komma tillbaka för en uppföljande behandling.
Här kan du läsa mer om det unika koncepetet Aqua Dental Express
Boka tid direkt, klicka här

Express för oss

Ordet express kan låta som att vi stressar igenom behandlingen, men för oss är det tvärtom. En av grunderna i konceptet är att tandläkarna ska få jobba i lugn och ro och få möjlighet att göra sitt jobb noggrant samtidigt som besöket ska vara bekvämt och en positiv upplevelse för patienten. Därför betyder express för oss att vi alltid har tid för dig.

Vår stora kapacitet gör att du inte behöver boka en tidslucka på 30 minuter som du gör hos en vanlig tandläkare. Hos oss bokar du en starttid, sedan får ditt besök ta den tid behandlingen behöver, oavsett om du behöver en basundersökning och laga hål eller behandlas av en tandhygienist. Det innebär att du som patient slipper flera återbesök.

Om vidare behandlingar krävs får du som patient självklart information om dessa. Både vad som behövs göras och vad detta kommer att kosta. Det innebär att patienten slipper obehagliga överraskningar.

Läs mer om Aqua Dental Express här
Boka din tid, klicka här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer