Postat januari 11th, 2017 av Tobias Berg

55-åriga Soile Seluska försökte åtgärda sina dåliga tänder redan för 10-15 år sedan, men avbröt sin behandling då hon inte tyckte att hon bemöttes korrekt. Den dåliga upplevelsen gjorde att hon kände rädsla för att besöka en tandläkarklinik under flera år, men när hennes tänder till slut var så trasiga att hon fick problem att äta sökte hon hjälp hos tandläkaren Amer Hot hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad.

– Alla mina tänder började att rasa helt och hållet. Jag kände att jag var tvungen att göra något, man kan inte leva utan tänder.
Vill du veta mer om tandimplantat? Läs mer här

Blev väl omhändertagen

Hos Aqua Dental fick hon en helt annan upplevelse av tandläkarbesöket.

– Jag tycker mycket om min tandläkare, han lugnade mig på ett väldigt bra sätt. Sköterskorna är så duktiga och tog bra hand om mig. Jag svettades ofta tidigare när jag gick till tandläkaren, men nu känns det som att gå till frisören, säger hon.

Amer Hot gjorde bedömningen att Soile skulle få tandimplantat, en behandling som innebär att nya tänder fästs i tandbenet med hjälp skruvar. Tänderna både känns och ser riktiga ut och behandlingen är permanent eftersom att implantatet växer fast i tandbenet.

– Behandlingen har fungerat bra och jag tycker att resultatet är snyggt. Min dotter tycker att jag har fina tänder och det går bra att äta, säger Soile.

”Vill föregå med gott exempel”

Soile Seluska jobbar inom äldreomsorgen, vilket innebär att hon dagligen möter många människor. För henne är det därför viktigt att ha välvårdade och vackra tänder.

– Jag arbetar så nära människor. Många gånger sitter man nära de äldre och pratar med dem eftersom att de ofta hör dåligt. Jag tycker att det känns bättre nu när jag har fixat mina tänder. Även när man träffar anhöriga vill man se bra ut och känna sig fräsch. Jag hjälper andra och säger åt dem att ta hand om sig själva, så då måste jag föregå med gott exempel. Tar jag inte hand om mina tänder kan jag inte säga åt andra att ta hand om sina.
Läs mer om tandimplantat här

Hon berättar att hon under många år inte ville skratta och le på grund av sina dåliga tänder – något hon gör i dag.

– Jag känner mig som en människa igen.


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

 • Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer

CENTRALEN, STOCKHOLM

HAMMARBY SJÖSTAD, STOCKHOLM

KUNGSHOLMEN, STOCKHOLM

ÖSTERMALM, STOCKHOLM

ÖSTRA HAMNGATAN, GÖTEBORG CITY

Östra Hamngatan 52,
411 09, Göteborg
020 20 20 80
gbgcity@aquadental.se

Besök oss på Facebook

REDBERGSVÄGEN, GÖTEBORG OLSKROKEN

Redbergsvägen 13 A,
416 645, Göteborg
020 20 20 80
olskroken@aquadental.se