logo pic

Ett nytt liv med nya tänder

Postat av admin, kategoriserat under Uncategorized.

Ett nytt liv med nya tänder

Implantat- och tandregleringsbehandlingar hos Aqua Dental förändrar livet för många.

Den 21 september är det öppet hus och då erbjuds gratis konsultation!

Att sakna en eller flera tänder sänker livskvalitén väsentligt för dem som drabbas. Därför är ju också det omvända – att efter en tid utan tänder plötsligt få fylla ut gluggarna – så oerhört välgörande för utseendet, självkänslan och hela livet. Passa på att få en kostnadsfri implantat- eller tandregleringskonsultation när Aqua Dental håller Öppet hus – se faktarutan nedan!

Dålig tuggförmåga, en ovilja att le och svårigheter med att uppfatta hur maten smakar är några av de problem som kan drabba den som inte har några eller för få tänder. Många drar sig för att göra något åt de saknade tänderna, framför allt av ekonomiska skäl. Tandvårdens högkostnadsskydd gör att man får hjälp med stora delar av kostnaderna från Försäkringskassan när man behöver implantat.

Erfarna implantattandläkare
Aqua Dental är med sina tre kliniker i Stockholm en av stadens största tandvårdskedjor. Här har tandläkarna lång erfarenhet av implantatbehandlingar och en av landets främsta specialister inom implantatkirurgi finns på plats. För den som bor närmare Göteborg finns det en partnerklinik där.

Sven Öqvist som är odontologiskt ansvarig på Aqua Dental:
– Vi kan hjälpa dem som saknar en eller flera tänder att återfå ett fullt fungerande bett. För många av våra patienter är detta en investering som förändrar hela livet.

Sverigeledande
Inman Aligner är en modern avtagbar tandställning som Aqua Dental är ledande på i Sverige. Metoden flyttar tänderna mycket snabbare och billigare än andra konventionella alternativ. Den består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tandbågarna, vilket har visat sig vara ett mycket säkert och effektivt sätt att flytta tänderna på. Den genomsnittliga behandlingstiden ligger mellan 6-16 veckor och till ett överkomligt pris. Efter behandling fixeras tänderna med en tunn ståltråd bakom tänderna.

Få hjälp på Öppet hus!
Att bestämma sig för att skaffa nya, fungerande tänder kan vara ett stort beslut. Därför kan den som överväger detta besöka kliniken på Sturegatan 48 i Stockholm där vi har Öppet hus den 21 september mellan kl.12-15. Hos Aqua Dental finns också en specialisttandläkare inom tandreglering och möjligheterna att korrigera tänder är stora.
– Vi ser fram emot att hjälpa ännu fler människor till ett bättre liv med funktionella och vackra tänder, avslutar Sven Öqvist.

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.