Published May 2nd, 2016 by Rikard Virta, categorized under Nöjda patienter, Tandimplantat.

Slavica Ilics besvär med tänderna började redan för sju – åtta år sedan. Med tiden blev problemen så pass stora att hon inte kunde leva ett normalt liv, det var svårt att äta och tugga. Hon sökte hjälp hos flera tandläkare, som inte lyckades att få stopp på problemen.

– Jag hade jättestora problem, framförallt på högersidan av munnen. Jag var jätterädd för att bli helt tandlös, säger Slavica Ilic.

En bekant blev räddningen. Han hade själv haft liknande problem och rekommenderade Slavica att besöka Aqua Dental. Hon fick träffa tandläkaren Amer Hot, som kunde konstatera att Slavica behövde tandimplantat – då hon hade kronisk tandlossning, en ärftlig sjukdom som kan bli värre av faktorer så som stress och rökning.

– Han var väldigt duktig på att förklara vad som var fel och vad som behövde göras. Han bad mig att fundera om jag ville göra det eller inte, men för mig var ju alternativet att vara utan tänder och det kändes otänkbart.

 Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

 

Efter några dagars funderande bestämde hon sig och det beslutades att operationen skulle genomföras strax innan jul. Nu skulle Slavica äntligen få sina implantat.

– Jag var beredd på att det skulle göra ont, men jag hade inte ont alls. Allt läkte jättebra. Jag fick ett nummer att ringa om det skulle börja blöda eller om komplikationer skulle uppstå, men det behövdes inte.

I dag kan Slavica äta helt normalt och hennes stora farhåga, att bli tandlös, är inget hon oroar sig för längre. Slavica blev så glad över att slippa besvären att hon köpte varsin flaska vin till teamet som hjälpte henne.

– Haha, ja det gjorde jag faktiskt. De var så snälla och proffsiga.

Vad skulle du vilja säga till andra som liknande problem som du haft?

– Gå direkt till Aqua Dental och prata. Det är ju upp till dig själv att bestämma om du vill ha behandlingen, men jag tycker de är jätteduktiga. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera dem.

Funderar du på tandimplantat? Läs mer här

 

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

TITTA PÅ VIDEON OM TANDIMPLANTAT:

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer