Slavica

Tandimplantat gav Slavica livet tillbaka

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Nöjda patienter, Tandimplantat.

Hon hade haft stora problem med tänderna i flera år – men inte hittat rätt hjälp. Aqua Dental blev räddningen för Slavica Ilic, 57, som nu har tandimplantat.
– Jag är väldigt tacksam för all hjälp jag fick, säger hon.

Slavica Ilics besvär med tänderna började redan för sju – åtta år sedan. Med tiden blev problemen så pass stora att hon inte kunde leva ett normalt liv, det var svårt att äta och tugga. Hon sökte hjälp hos flera tandläkare, som inte lyckades att få stopp på problemen.
– Jag hade jättestora problem, framförallt på högersidan av munnen. Jag var jätterädd för att bli helt tandlös, säger Slavica Ilic.

En bekant blev räddningen. Han hade själv haft liknande problem och rekommenderade Slavica att besöka Aqua Dental. Hon fick träffa tandläkaren Amer Hot, som kunde konstatera att Slavica behövde tandimplantat – då hon hade kronisk tandlossning, en ärftlig sjukdom som kan bli värre av faktorer så som stress och rökning.
– Han var väldigt duktig på att förklara vad som var fel och vad som behövde göras. Han bad mig att fundera om jag ville göra det eller inte, men för mig var ju alternativet att vara utan tänder och det kändes otänkbart.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

Efter några dagars funderande bestämde hon sig och det beslutades att operationen skulle genomföras strax innan jul. Nu skulle Slavica äntligen få sina implantat.

– Jag var beredd på att det skulle göra ont, men jag hade inte ont alls. Allt läkte jättebra. Jag fick ett nummer att ringa om det skulle börja blöda eller om komplikationer skulle uppstå, men det behövdes inte.

I dag kan Slavica äta helt normalt och hennes stora farhåga, att bli tandlös, är inget hon oroar sig för längre. Slavica blev så glad över att slippa besvären att hon köpte varsin flaska vin till teamet som hjälpte henne.
– Haha, ja det gjorde jag faktiskt. De var så snälla och proffsiga.

Vad skulle du vilja säga till andra som liknande problem som du haft?
– Gå direkt till Aqua Dental och prata. Det är ju upp till dig själv att bestämma om du vill ha behandlingen, men jag tycker de är jätteduktiga. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera dem.
Funderar du på tandimplantat? Läs mer här 


Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80
Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.
Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Kontakta våra duktiga tandläkare så berättar de mer om tandimplantatsbehandling!

[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

 

Titta på videon om tandimplantat: 

Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Liknande nyheter

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

 • aqua_maria_artikelbild

  Maria, 27, fixade tänderna utan räls: ”Smidigt”

  27-åriga Maria reagerade på hur hennes tänder såg ut när hon var med på bilder. Med en diskret tandregleringsmetod fick hon ett leende som hon var nöjd med. – Det var väldigt smidigt och enkelt, berättar hon. Maria, berättar att hon i flera år varit missnöjd med sina framtänder i överkäken då de gick över varandra…. Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.