Slavica

Tandimplantat gav Slavica livet tillbaka.

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Nöjda patienter, Tandimplantat.

”Jag är väldigt tacksam för all hjälp jag fick”


Hon hade haft stora problem med tänderna i flera år – men inte hittat rätt hjälp.Aqua Dental blev räddningen för Slavica Ilic, 57, som nu har tandimplantat.
– Jag är väldigt tacksam för all hjälp jag fick, säger hon.

Slavica Ilics besvär med tänderna började redan för sju-åtta år sedan. Över tid blev problemen så pass stora att hon inte kunde leva ett normalt liv, det var svårt att äta och tugga. Hon sökte hjälp hos flera tandläkare, som dock inte lyckades att få stopp på problemen.
– Jag hade jättestora problem, framförallt på högersidan av munnen. Jag var jätterädd för att bli helt tandlös, säger Slavica Ilic.

En bekant blev dock räddningen. Han hade själv haft liknande problem och rekommenderade Slavica att besöka Aqua Dental. Hon fick träffa tandläkaren Amer Hot, som kunde konstatera att Slavica behövde implantat – då hon hade kronisk tandlossning, en ärftlig sjukdom som kan bli värre av faktorer så som stress, rökning etc.
– Han var väldigt duktig på att förklara vad som var fel och vad som behövde göras. Han bad mig att fundera om jag ville göra det eller inte, men för mig var ju alternativet att vara utan tänder och det kändes otänkbart.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

Efter några dagars funderande beslutades att operationen skulle genomföras strax innan jul. Nu skulle Slavica äntligen få sina implantat.

– Jag var beredd på att det skulle göra ont, men jag hade inte alls ont. Allt läkte jättebra. Jag fick ett nummer att ringa om det skulle börja blöda eller om komplikationer skulle uppstå, men det behövdes inte.

Idag kan Slavica äta helt normalt och hennes stora farhåga, att bli tandlös, är inget hon oroar sig för längre. Slavica blev så glad över att slippa besvären att hon köpte varsin flaska vin till teamet som hjälpte henne.
– Haha, ja det gjorde jag faktiskt. De var så snälla och proffsiga.
Vad skulle du vilja säga till andra som liknande problem som du haft?
– Gå direkt till Aqua Dental och prata. Det är ju upp till dig själv att bestämma om du vill ha behandlingen, men jag tycker de är jätteduktiga. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera dem.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat
Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Kontakta våra duktiga tandläkare så berättar de mer om tandimplantatsbehandling!

 

Titta på videon om tandimplantat: 

Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo.

Läs mer om hur en tandimplantatsbehandling går till!

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Liknande nyheter

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

 • 10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

  Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

  För Maj-Britt 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat, det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro berättar hon. Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder och fick känslan av att de troligtvis var på väg att gå. Under hennes besök hos Tandläkare… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.