Implantat

Tandimplantat – inom kort öppnar Aqua Dental i Göteborg

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Tandimplantat.

Att ersätta förlorade tänder är bra för både din hälsa och din självkänsla. På Aqua Dental har vi flera framstående specialister inom tandimplantat som kan ge dig ditt leende tillbaka. Nu kommer vi till Göteborg och erbjuder dig en gratis konsultation för tandimplantat.

 

Saknade tänder kan påverka både ditt utseende och din hälsa negativt. Att ersätta tänderna genom tandimplantat är därför en bra och långsiktig lösning, som ger dig både ditt leende och din tuggfunktion tillbaka, nästan som om det varit dina egna tänder.

Tandimplantatet fästs i käkbenet

Till skillnad från andra lösningar, som proteser och broar, fästs tandimplantatet med en titanskruv i ditt käkben. Att man använder just titan beror på att det är en metall som går bra ihop med kroppens vänvader och som till slut växer fast i benet. Ovanpå titanskruven fäster man sedan en krona gjord i porslin, som ser ut precis som en riktig tand.

Eftersom man fäster implantatet i benet innebär det att käkbenet blir stimulerat ungefär som av en vanlig tandrot. Detta förhindrar att käkbenet återbildas, vilket är ett vanligt problem vid förlorade tänder som får dig att se äldre ut. Dessutom behöver du inte heller oroa dig för att din nya tand ska lossna. Tandimplantat är så nära en riktig tand man kan komma och sitter ofta kvar livet ut.

Ta första steget mot dit nya leende och anmäl dig till en gratis konsultation!
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig:

I och med att det krävs ett kirurgiskt ingrepp för att fästa implantatet är det en ganska omfattande behandling, som tar tid. För att få det bästa resultatet och för att känna sig trygg under behandlingen är det därför viktigt att välja en erfaren implantatkirurg som gjort många implantat i sin karriär. 

Läs mer: Shaul, 62: ”Tandimplantat räddade mitt liv”.

Läs mer: Slavica blev av med sina besvär tack vare tandimplantaten. 

Öppnar i Göteborg

På Aqua dental har vi några av Sveriges främsta implantatkirurger och just tandimplantat är en av våra främsta specialiteter. I och med att Aqua Dental nu expanderar, och öppnar klinik även i Göteborg, så vill vi gärna dela med oss av vår expertis och kommer därför erbjuda de 30 första som anmäler sig får en gratis konsultation för tandimplantat (värde 2000 :- ) på vår nya klinik.

Aqua Dental erbjuder även delbetalning. Det gör att du kan dela upp betalningen för din behandling helt räntefritt upp till 24 månader eller med ränta upp till 84 månader. Och för dig som bor en bit bort erbjuder vi också ett resebidrag på upp till 5 000 kronor.

Liknande nyheter

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

 • 10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

  Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

  För Maj-Britt 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat, det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro berättar hon. Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder och fick känslan av att de troligtvis var på väg att gå. Under hennes besök hos Tandläkare… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.