Din tandläkare i Göteborg City ligger centralt på Östra Hamngatan. Arbetet på kliniken bedrivs med samma engagemang och fokus, från bemötande till behandlingar, som på våra andra kliniker. Här möts du av allt det som kännetecknar Aqua Dental: tillgänglighet, kvalitet och passion.

Betala bara 469 kronor för din första basundersökning

Till och med 31 mars ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att besöka oss för en basundersökning till halva priset. Du behöver bara betala 469 kronor för en basundersökning (ordinare pris 945 kronor). Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Det här ingår i en basundersökning

En basundersökning innebär att en tandläkare går igenom din allmänna munhälsa. En översiktlig undersökning görs då tandläkaren tittar efter synliga skador på tänderna, eventuell karies, plack, förändringar på slemhinnorna eller sjukdomar i munnen. Det tas även fyra röntgen bilder för att upptäcka eventuella problem som inte går att se med blotta ögat. 

Du som patient binder inte upp dig på någonting efter undersökningen, vi hoppas och tror att du kommer att vara så nöjd att du kommer att fortsätta komma till oss för dina regelbundna kontroller. Om du vill ta del av erbjudandet behöver du bara fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer vi att kontakta dig för att boka in en tid som passar. Om du hellre ringer oss på 010 - 188 00 00 kan du uppge koden nykund2019 för att ta del av erbjudandet. 

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast nya patienter 
  • Erbjudandet kan endast användas en gång per patient 
  • Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
  • Kan kombineras med innestående ATB

Vårt mål är att ge alla patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina tandvårdsbesök. Vi är därför utrustade med den allra senaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande skapas en stark grund att stå på för att du som patient ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– Aqua Dental växer snabbt och har i dag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig på Aqua Dental.

Genomgående kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har som målsättning att erbjuda alla våra patienter Sveriges bästa tandvård. Det gör att vi nu, mer än någonsin, fokuserar på arbetet kring vår kvalitet. Louise Hägglund arbetar som ansvarig för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor på Aqua Dental. Tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och några seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att säkra kvaliteteten på vårt arbete. 

 Hitta hit

Kliniken är belägen mitt i Göteborg city på adress Östra Hamngatan 52. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller gbgcity@aquadental.se. Om du söker för akuta besvär kan vi hjälpa dig att få en tid så fort som möjligt. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Välkommen till din specialisttandläkare i Göteborg

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Östra Hamngatan 52,
411 09, Göteborg
010 - 188 00 00
gbgcity@aquadental.se

Personal

Specialisttandläkare

Johan Wetterqvist
Amirpasha Dasmah
Hanna Granmo
Sheida Nilsson

Tandläkare

Martin Beiring
Daniel Edgren
Jessica Lindén-Karlsson
Romana Axelsson

Ortodontiassistent

Suzana Trajcevska

Tandhygienister

Gabriel Ghazwan Kendeli
Majda Dirsén

Öppettider:

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00