Din tandläkare i Göteborg City ligger centralt på Östra Hamngatan 52, precis vid Kungsportsplatsen. Arbetet på kliniken bedrivs med samma engagemang och fokus, från bemötande till behandlingar, som på våra andra kliniker. Här möts du av allt det som kännetecknar Aqua Dental: tillgänglighet, kvalitet och passion.

Akut tandvård

Vi vet precis hur besvärligt tandvärk och andra akuta besvär kan vara. Dessutom är det många gånger av störst vikt att snabbt få hjälp för minimera risken för komplikationer. På kliniken på Östra Hamngatan har vi en stor kapacitet för akut tandvård och avsätter flera tider varje dag för akuta fall. Vid behov hjälper vi dig att få tid på vår närliggande klinik i Olskroken. För att finnas till hands när du faktiskt behöver oss har vi akuttandläkare tillgängliga i Göteborg 365 dagar om året.


Boka tid eller mer information?

Du kommer lätt kontakt med oss på telefonnummer 010 - 188 00 00. Vi svarar i telefonen sju dagar i veckan, året runt. Om du hellre vill bli uppringd kan du lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Ange dina kontaktuppgifter här så ringer vi upp dig så snart vi kan. 

Tandreglering

Inom vår orotodontiverksamhet kan vi hjälpa och behandla dig som önskar att korrigera till exempel sneda eller trångställda tänder. Vi har ett stort utbud av diskreta - eller och hållet osynliga - tandställningar för dig som inte önskar de traditionella rälsen. På Aqua Dental träffar du några av landets främsta och mest erfarna specialisttandläkare inom både barn och vuxenortodonti.  
Läs mer om tandreglering.


Tandimplantat

När tänder på ett eller annat sätt skadas och inte går att rädda är tandimplantat ofta ett mycket bra alternativ. Behandlingen ersätter din naturliga tandrot och återskapar din normala tuggfunktion och estetik. Ingreppet kan av en erfaren tandläkare utföras under normal lokalbedövning och är alltså inte förknippat med någon påtaglig smärta. På Aqua Dental har vi flera tandläkare som arbetar uteslutande med tandimplantat och ersättning av förlorade tänder, vilket innebär att en enorm kompetens och erfarenhet har vuxit fram kring behandlingen.
Läs mer om tandimplantat.


Estetiskt tandvård

Med hjälp av till exempel tandblekning eller skalfasader kan vi hjälpa dig som besväras av missfärgade, skadade eller sneda tänder. Även estetiska korrigerar med tandreglering ingår i den här kategorin. Vilken metod som i slutändan passar dig bäst beror på en rad olika faktorer och förutsättningar, vilket ibland kan vara en aning förvirrande. Vi på Aqua Dental hjälper dig fram till rätt beslut och rätt behandling som ger dig det resultat som du eftersträvar.

Hitta hit

Kliniken är belägen mitt i Göteborg city på adress Östra Hamngatan 52. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller gbgcity@aquadental.se. Om du söker för akuta besvär kan vi hjälpa dig att få en tid så fort som möjligt. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Östra Hamngatan 52
411 09, Göteborg
010 - 188 00 00
gbgcity@aquadental.se


Telefontider:

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00


Personal

Specialisttandläkare

Johan Wetterqvist
Amirpasha Dasmah
Hanna Granmo
Sheida Nilsson

Tandläkare

Martin Beiring
Jessica Lindén-Karlsson
Romana Axelsson

Ortodontiassistent

Suzana Trajcevska

Tandhygienister

Gabriel Ghazwan Kendeli
Majda Dirsén

Vårt kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har som målsättning att erbjuda våra patienter Sveriges tyggaste och vänligaste tandvård. Det gör att vi nu, mer än någonsin, fokuserar på arbetet kring vår kvalitet. Louise Hägglund arbetar som ansvarig för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor på Aqua Dental. Tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och några seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att säkra kvaliteteten på vårt arbete.